Arosha Bodywraps en Bodyproducts

Arosha bodywraps en bodyproducts

Arosha producten zijn doelgerichte “kant & klaar” behandelingen, toe te passen bij verschillende huidverbeterende behandelingen door gebruik te maken van één en hetzelfde protocol.

Toepassingen
  • Vetweefsel*
  • Oneffen huidskleur*
  • Vezels- en vocht- cellulite*
  • Sinaasappelhuid*
  • Vochtarme huid*
  • Oedeem*
Dynamisch en persoonlijk programma

Het is heel belangrijk om iedere vorm van huidproblemen te behandelen met gevarieerde en passende productlijnen. Deze bevatten actieve ingrediënten om verschillende huidproblemen aan te pakken. Ieder huidprobleem is uniek en verdient een persoonlijk en dynamisch programma om optimale resultaten te bereiken.

4 luxe boxen bodywraps

OEDEMACEL BOX
voor oedemateuze (vocht) cellulite
De oedemacel box is specifiek gericht op het bestrijden van lokale vochtophopingen bovenop de cellulite. De combinatie van ingrediënten werken in synergie om de oorzaken van cellulite vorming (zoals verwijding van bloedvaten en lymfoedeem, lokale vochtophopingen) aan te pakken.
ADIPOCEL BOX
voor harde en vaste cellulite

Adipocel is gericht op het bestrijden van gevorderd, harde en vaste cellulite. De verschillende onderdelen en ingrediënten in deze box hebben het doel: – de grootte van de adipociten (vetcellen) te verkleinen – de collageenvezels, welke de oorzaak zijn van de zichtbare cellulite, opnieuw te rangschikken.

Arosha,Bodywraps,Arosha Bodywraps,Bodyproducts,Arosha Bodyproducts,Arosha Nederland,Arosha Bestellen
Arosha,Bodywraps,Arosha Bodywraps,Bodyproducts,Arosha Bodyproducts,Arosha Nederland,Arosha Bestellen
LIFTING UP
volume borsten

Arosha lifting up kit werd speciaal ontwikkeld voor het meest kwetsbare deel van het vrouwelijk lichaam – borst en decolleté. Door het natuurlijke proces van veroudering, gaan borsten hun oorspronkelijke stevigheid en volume verliezen. Deze innovatieve en efficiënte formule is verrijkt met extracten uit zeewier (aosa), Kigelia africana, organisch silicium en aloë vera. Zij verstevigen de borsten, maken ze compacter waardoor de borsten worden gelift. Door deze behandeling te continueren zullen de resultaten nog optimaliseren.

FIRMING BOX
huidversteviging

Huidverstevigende box, speciaal gemaakt om de huid te hydrateren en te verstevigen. De ingrediënten in deze box creëren nieuwe elastische vezels en elimineren afvalstoffen. Ook helpt het de bloedcirculatie te bevorderen zodat de elasticiteit van de huid beter wordt. Ideaal voor striae.

Arosha,Bodywraps,Arosha Bodywraps,Bodyproducts,Arosha Bodyproducts,Arosha Nederland,Arosha Bestellen
Arosha,Bodywraps,Arosha Bodywraps,Bodyproducts,Arosha Bodyproducts,Arosha Nederland,Arosha Bestellen

Pressopants & Drain gel

Eindelijk het product dat elke vrouw wenst: de pressopants is een comfortabele legging die helpt om het lichaamssilhouet moeiteloos te verbeteren. De legging van Arosha is een noviteit die mode en technologie combineert door het gebruik van het speciale Dermofibra® garen: het vermindert omvang op de taille, heupen en dijen.

Het stimuleert de microcirculatie, werkt als een kompres, vergemakkelijkt de drainage van overtollige vocht, verbetert de huidteint, vermindert cellulite en geeft een liftend effect.
Vermindering tot 10,8% van de onderhuidse vetdikte is mogelijk. Resultaten van de werking zijn bewezen door universitaire proeven. Goedgekeurd door het Italiaanse Ministerie van Gezondheid. DRAIN gel is een speciale gel geformuleerd met specifieke actieve ingrediënten met drainerende en vaatwand verstevigende eigenschappen. Deze helpen de microcirculatie van de huid te verbeteren en de afvoer van het overtollig vocht te bevorderen. De gel werkt tevens verstevigend en hydraterend. Dankzij het verfrissende effect geeft het een waarneembaar gevoel van welzijn. Geschikt voor behandeling van oedemateuze cellulite (waterretentie) en vermindering van zwelling van de benen.

Arosha,Bodywraps,Arosha Bodywraps,Bodyproducts,Arosha Bodyproducts,Arosha Nederland,Arosha Bestellen

Bestel eenvoudig via onze webshop

Om te bestellen dient u een zakelijk account te hebben. De arosha (thuisgebruik)producten zijn voor particulieren te verkijgen via avislank.nl/afslankproducten

Disclaimer

Afname van een van de producten/diensten van AviFit  garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon.

Brochure ontvangen

Ontvang jouw brochure met één klik en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen AviFit