3D Bodyscanner

Het kan het menselijk lichaam nog steeds “begrijpen” en gemakkelijk extraheren:

 • 3d model
 • 9 Omtrekmetingen
 • 9 Analyse van lichaamshouding
 • 15 Analyse lichaamssamenstelling
 • Andere relevante informatie voor uw leden, cliënten en patiënten.

Dé bodyscan voor u; de Visbody S30 3D Bodyscan

Slechts 10 seconden om een lichaamsanalyse-rapport te krijgen. De eerste 3D Bodyscan die IBS- en BIA-technologieën op de wereld toepast. Revolutionaire analyse, gevisualiseerde data. 

De Visbody S30 is een 3D bodyscan van de nieuwste generatie op basis van 3D en impedantie (BIA). Door de combinatie van beide technieken is het mogelijk om een gedetailleerde analyse van de lichaamssamenstelling te maken, omvangmeting op diverse punten, lichaamshouding, beoordeling van de schouderfunctie, gebaarherkenning en zoveel meer.

Met de 3D optische scantechnologie is het mogelijk om 3D-modellen te genereren. Met de 3D modellen kan men de lichaamsvorm, houding, omtrek presenteren en het veranderingsproces van het lichaam nauwkeurig volgen en in zicht brengen. De intuïtieve software genereerd gedetailleerde lichaamsrapporten welke een aanvulling zijn bij afslankstudio’s, sportscholen en medische centrums. Door het combineren van 3D en de BIA-meting krijgt men meer en nauwkeurigere meetwaarden.

Bodyscanner,AviFit Bodyscanner,3d-Bodyscanner,3d-lichaamsavatar
Bodyscanner,AviFit Bodyscanner,3d-Bodyscanner,3d-lichaamsavatar

3D-Lichaamsavatar

In slechts 10 seconden analyseren we miljoenen metingen met een nauwkeurigheid van 2mm en reconstrueren we uw lichaam tot een 3D-avatar. Bewijs de werking van jouw programma door de voortgang gevisualiseerd te meten. Elke cliënt is nu een voorbeeld voor toekomstigen cliënten.

15 Lichaamssamenstellingstesten

Lichaamssamentstelling is het meest over het hoofd geziene feit door mensen in programma’s voor gewichtsverlies of winst. Laat uw cliënten weten dat hun lichaamssamenstelling het allerbelangrijkste is. 

Gedetailleerd rapport

Met behulp van BIA-technologie produceert de 3D-Bodyscanner het meest gedetailleerde lichamelijke onderzoeksrapport.

Bodyscanner,AviFit Bodyscanner,3d-Bodyscanner,3d-lichaamsavatar

Download een voorbeeldrapport

Bodyscanner,AviFit Bodyscanner,3d-Bodyscanner,3d-lichaamsavatar

Veelgestelde vragen - Technologie

De 3D-Bodyscanner gebruikt de Intel-dieptecamera en Instantly Body Scan (IBS) -technologie, die de 3D-scan van het menselijk lichaam in 10 seconden kan voltooien en een zeer nauwkeurig 3D-model kan genereren. Het hele proces is 100% veilig

De analyse van de lichaamssamenstelling wordt uitgevoerd met behulp van de 8-elektroden multi-frequentie BIA-technologie, die informatie verschaft, waaronder segmentale vetmassa, spieren, eiwitten, anorganisch zout en meer. Bovendien kan deze lichaamssamenstellingsanalyse onafhankelijk worden uitgevoerd. Het dragen van losse kleding heeft geen invloed op de meetresultaten.

Met AI-technologie haalt de 3D-Bodyscanner omtrek- en botpuntgegevens op uit 3D-avatar, voor analyse tussen deze meer dan 1 miljoen modellen om de gegevens met succes tot op de millimeter nauwkeurig te laten reiken

De gegevens kunnen voorlopig niet worden verwijderd.

U kunt de USB-stekker direct gebruiken om de door Visbody R aangewezen printer aan te sluiten op het apparaat om te printen. Momenteel zijn de Epson L1119 en HP1112 beschikbaar voor gebruik. Of log in op het dashboard op de computer die op de printer is aangesloten om het rapport te downloaden en af ​​te drukken.

De 3D-Bodyscanner kan pdf-rapporten naar uw geregistreerde e-mailadres sturen. U kunt het rapport doorsturen naar uw vrienden.

Ja, dat kan. Log in op het dashboard, klik op “persoonlijke informatie” -> “accountinstellingen” -> “Logoconfiguratie van papieren rapport”, dien het logo van uw bedrijf in.

Alle gegevens worden opgeslagen in de cloud en u kunt uw rapportage bekijken vanuit de Visbody APP of website. Het helpt u om de veranderingen in uw lichaamsstatus te blijven volgen.

 • Gewichtsbereik: 22.05lb ~ 551.16lb
 • Leeftijdscategorie: 10-70 jaar oud
 • Hoogtelimiet: 3ft 7in-6ft7in

Niet van toepassing: iedereen met metalen medische apparaten zoals een pacemaker, stalen spijkers en elektronische componenten, en zwangere vrouwen

Alle gegevens worden opgeslagen in de cloud en u hoeft geen aparte back-up te maken. Als u een e-rapport nodig heeft, vraag dan de operator om het rapport naar uw geregistreerde e-mailadres te sturen.

Alle gegevens die in visbody worden gerapporteerd, tonen de wijzigingswaarde ten opzichte van de vorige keer. Bovendien kan de “Geschiedenis van lichaamssamenstelling” de laatste 3 belangrijkste trends op het gebied van lichaamssamenstelling weergeven. In “Lichaamsomtrekken” ziet u intuïtief de vergelijking tussen het huidige meetmodel van de gebruiker en het vorige model.

Hoewel de bodyscanner zowel thuis als commercieel gebruik kan worden verkopen wij deze enkel aan bedrijven.

Maak je geen zorgen, het is ongevaarlijk voor zwangere vrouwen. Maar de speciale lichaamsstructuur van zwangere vrouwen kan onnauwkeurige testresultaten voor de lichaamssamenstelling veroorzaken.

Veelgestelde vragen - Afmetingen

 1. Trek je sokken en schoenen uit en accepteer de lichaamsmeting op blote voeten.
 2. Draag geen metalen accessoires, zoals een ring, horloge of ketting.
 3. Doe je jas uit en accepteer de lichaamsmeting met lichte en nauwsluitende kleding
 • Gewichtsmeting: Sta stil met uw handen op een natuurlijke manier
 • Samenstellingsmeting: Houd de bovenarm open in een hoek van 45 graden
 • Houdingsmeting: Open uw arm in een hoek van 45 graden volgens de gesproken prompt en voltooi elke stap binnen een geschikte tijd

Het dragen van losse kleding zal het effect van 3D-beeldvorming beïnvloeden, maar de lichaamssamenstelling is nog steeds nauwkeurig. We raden aan om nauwsluitende kleding te dragen tijdens de meting om de nauwkeurigheid van de meetgegevens te garanderen.

 1. Naast het meten van de lichaamssamenstelling, kan Visbody ook een echte 3D-avatar genereren, de lichaamsomtrek meten en een houdingsmeting uitvoeren.
 2. Het rapport van Visbody toont niet alleen de huidige meetresultaten, maar ook de variaties ten opzichte van uw laatste meting. Het kan de historische 3D-lichaamsmodellen naast elkaar visualiseren voor een intuïtieve vergelijking.
 3. U hoeft niet af te drukken. U kunt dit rapport met slechts één klik naar uw e-mail verzenden. We bieden ook het online beheerplatform (dashboard) voor gebruikers om hun rapporten te bekijken.

De implantaten worden beoordeeld als lichaamsvet, wat het resultaat zal beïnvloeden.

Veelgestelde vragen - Updates

Wil je de nieuwste updates krijgen en gebruik maken van de nieuwste functies?

Wij bieden online updates, u hoeft alleen te updaten volgens de herinnering die op het scherm van Bodyscanner verschijnt.

Nee. De upgrade heeft geen invloed op de gegevens. De gegevens worden opgeslagen in de cloud. Je kunt het op elk moment lezen.

Leasen i.p.v. kopen?

Leasing volledig afgestemd op uw bedrijfssituatie, daar staan wij voor en werken daartoe samen met Maarten Duivesteijn van Leazur.nl.

Mail naar info@leazur.nl uw vraag en contactgegevens er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
 

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze producten of wil u graag meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Brochure aanvragen

Voer uw email hier in om onze brochure te ontvangen

Disclaimer

Afname van een van de producten/diensten van AviFit  garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon.

Brochure ontvangen

Ontvang jouw brochure met één klik en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen AviFit