BFABO

Microneedling RF Apparaat

De BFABO is uitstekend te gebruiken bij:
 • Fijne rimpels & lijntjes
 • Huidverstrakking
 • Huidveroudering
 • Grove poriën
 • Acne
 • Littekens
 • Striemen
 • Zonneschade

De Microneedling RF behandeling zorgt voor een snel resultaat op gebied van verstrakking en vernieuwing van de huid, volume stimulatie, poriën verkleining, hyperpigmentatie en litteken vermindering.

Een zeer effectieve behandeling met snel en natuurlijk resultaat!

De Microneedling RF behandeling is een nieuw wapen in de strijd tegen huidveroudering. Het gaat om microneedling in combinatie met RF (Radio Frequente energie). Twee effectieve methodes voor huidverjonging gecombineerd in één apparaat. Ze versterken elkaar waardoor sneller het gewenste resultaat wordt behaald op het gebied van verstrakking en vernieuwing van de huid, volume stimulatie, poriën verkleining, hyperpigmentatie en litteken vermindering. De behandeling is minder pijnlijk vergeleken met gewone microneedling en de hersteltijd is bovendien kort. Het kan worden toegepast in zowel winter als zomer.

Geschikt voor huidverjonging, huidversteviging en huidverstrakking.

Het grote voordeel van deze combinatiebehandeling is een snellere stimulatie van collageen en elastine. De behandeling is minder pijnlijk en de hersteltijd is bovendien kort. Het kan worden toegepast in zowel winter als zomer.

Voordeel van de Microneedling RF behandeling?

Bij klassieke manier van microneedling wordt er handmatig (rollen over de huid) of mechanisch (schuiven over de huid) naadjes over de huid geduwd. Bij klassieke manier van RF is het alleen mogelijk om de radio frequente golven van buitenaf in de huid te krijgen. Met de microneedling RF behandeling wordt er door middel van micro gouden naaldjes warmte dieper in de huid gebracht. De micronaaldjes gaan gecontroleerd en tegelijk onderhuids en geven daar de RF af, waarbij de bovenste laag van de huid niet te veel schade krijgt. Deze combinatie zorgt in een behandeling voor meer resultaat met minimaal hersteltijd.

Gemiddeld zijn er 3 tot 4 behandelingen nodig om het juiste resultaat te behalen, bij littekens en striemen 6 tot 8 behandelingen. Interval tussen de behandelingen is 4 weken.

Hoe werkt de Microneedling RF behandeling?

Microneedling is eigenlijk een gecontroleerd wondhelingsproces op gang brengen zonder de buitenste huidlaag (epidermis) erg te beschadigen. Microneedling is een populaire en veilige methode voor huidverjonging en huidverbetering. Hierbij worden er doormiddel van kleine naaldjes microscopische kanalen gevormd in de dermale huidlaag. Dit zorgt ervoor dat de collageen- en elastine productie gestimuleerd wordt, met als resultaat dat de huid voller en egaler wordt en steviger zal aanvoelen. In de ontstane microkanaaltjes kan een product (bijvoorbeeld hyaluronzuur, retinol of prp) op een veilige manier, en zonder haar werking te verliezen, in de gewenste plaats in de huid terechtkomen.

De micro-naalden van de Microneedling RF zijn geïsoleerd. Dit zorgt ervoor dat de naalden bipolaire energie diep in de dermis penetreren zonder de opperhuid te beschadigen. De RF-energie creëert fractionele elektrocoagulatie in de dermis, waardoor de wondgenezing sneller gaat. Dit stimuleert de productie van collageen en verbetert de elasticiteit van de huid. Niet alleen stimuleert het de productie van collageen, maar het remt ook talgklieren af zodat bijvoorbeeld acne verminderd wordt.

Radiofrequentie is een techniek die met elektromagnetische golven (radio golven) kleine warmtebeschadigingen in de huid maakt en daarmee het proces van collageenproductie en bindweefsel-verstrakking op gang brengt. RF wordt in tegenstelling tot laser niet gehinderd door huidskleur, en daarom zeer geschikt voor donkere huidtype.

Twee methoden richten zich op dezelfde behandelgebieden, met hetzelfde doel. Hierdoor zullen ze elkaar versterken.

Daarnaast worden ook de fibroblasten in onze onderhuid geactiveerd om weer nieuwe collageen en elastine vezels te produceren. Het effect van de RF om huidverslapping, rimpels en huidveroudering tegen te gaan is wetenschappelijk bewezen. De verwarming die bij RF vrijkomt zorgt ervoor dat het aanwezige collageen wordt samengetrokken. Daarnaast zullen de fibroblasten worden geactiveerd.

De combinatie van microneedling en radiofrequentie zorgt voor resultaatgerichte en effectieve behandelingen van diverse huidproblemen. Veelvoorkomende huidproblemen kunnen eenvoudig en effectief behandeld worden met de Microneedling RF.

De Microneedling RF is uitstekend te gebruiken bij:

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Huidverstrakking
 • Huidveroudering
 • Grove poriën
 • Acne
 • Littekens
 • Striemen
 

Waarom de Microneedling RF:

 • Geschikt voor ieder huidtype
 • Geschikt voor gelaat en lichaam
 • Verschillende behandeltechnieken
 • Minimale hersteltijd
 • Veilige behandelingen
 • Nauwkeurige controle
 

Kuurbehandeling

Een kuur behandeling zijn 3 tot 5 behandelingen (afhankelijk van het gewenste resultaat) die elke 30-45 dagen plaatsvindt. Eenmaal behandeld met de Microneedling RF is het vervolgens het beste om elk halfjaar of jaar een onderhoud behandeling te ondergaan.

Leasen i.p.v. kopen?

Leasing volledig afgestemd op uw bedrijfssituatie, daar staan wij voor en werken daartoe samen met Maarten Duivesteijn van Leazur.nl.

Mail naar info@leazur.nl uw vraag en contactgegevens er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
 

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze producten of wil u graag meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Brochure aanvragen

Voer uw email hier in om onze brochure te ontvangen

Disclaimer

Afname van een van de producten/diensten van AviFit  garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon.

Brochure ontvangen

Ontvang jouw brochure met één klik en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen AviFit