BFABO

De BFABO is uitstekend te gebruiken bij:
  • Fijne rimpels & lijntjes
  • Huidverstrakking
  • Huidveroudering
  • Grove poriën
  • Acne
  • Littekens
  • Striemen
  • Zonneschade
AviFit Apparatuur - BFABO
Het is een nieuw wapen in de strijd tegen huidveroudering. De BFABO is een veelzijdig apparaat dat gebruik maakt van microneedling in combinatie met fractionele RF 
(radiofrequentie). Twee effectieve methodes voor huidverjonging gecombineerd in één apparaat om een optimaal resultaat te behalen.
 
Met de Microneedling RF behandeling brengen we door middel van micro-goudennaaldjes de warmte dieper in de huid. Deze micronaaldjes gaan gecontroleerd en tegelijk in de huid en geven daar de RF af. Daarmee brengen we het proces van collageenproductie en bindweefsel-verstrakking op gang. Deze combinatie zorgt in een behandeling voor meer resultaat met minimale hersteltijd.
Doordat vacuüm wordt toegepast is de behandeling minder pijnlijk. De hersteltijd is bovendien kort. Het kan worden toegepast in zowel winter als zomer.  In tegenstelling tot laser wordt RF niet gehinderd door huidskleur en is daarom ook zeer geschikt voor donkere huidtype.

Werking

Een veilig, non-invasief en nieuw type schoonheidsbehandeling. Het maken van minuscule gaatjes zetten de huid aan zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuw collageen- en elastinevezels. 
In de ontstane microkanaaltjes kan een product (bijvoorbeeld hyaluronzuur of retinol) op een veilige manier, en zonder haar werking te verliezen, in de gewenste plaats in de huid terechtkomen. Daarnaast verhoogt het de temperatuur van de huid tot 42°C in 30 seconden om collageenvezels te herstructureren en regenereren. Het maakt de huid strakker, rimpels verminderen en poriën verkleinen. 
 

Ter info: binnenkort uitgebreidere informatie.

Leasen i.p.v. kopen?

AviFit Apparatuur - BFABO

Heeft u vragen over een van onze producten of wil u graag meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze producten of wil u graag meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Brochure aanvragen

Voer uw email hier in om onze brochure te ontvangen