BodyShaper 

Nieuwste techniek

De unieke combinatie van technologieën zorgt voor een uitstekende modellering van het lichaam en verjonging van het gezicht. Vacuüm + Radio Frequentie (RF) + Photon (rood en blauw) + rotatie in één apparaat. Met de BodyShaper behaal je uitstekende resultaten op een non-invasieve manier.

De BodyShaper –  warmtesysteem

Plaatselijke figuurcorrectie & verminderen Cellulite
De BodyShaper is een geavanceerd toestel welke is voorzien van maar liefst 4 technieken gecombineerd in een apparaat. De unieke combinatie van deze technologieën zorgt voor een uitstekende modellering van het lichaam en verjonging van de huid. Vacuüm + Radio Frequentie (RF) + Photon (rood en blauw) + rotatie in één apparaat. Behaal met de BodyShaper uitstekende resultaten op een non-invasieve manier. 

Een ware innovatie

De technologie van een enkele kop en gespecialiseerde multipolaire golven maakt het mogelijk om selectief het vetweefsel te bereiken en de huidstructuren te verbeteren. De BodyShaper is in staat om zones op het lichaam op een veilige en pijnloze wijze te behandelen. Een ware innovatie op het gebied van cellulite vermindering, omvangvermindering, huidversteviging & anti-aging. De effecten in de verandering van de huidstructuur zijn al zichtbaar na de eerste behandeling.

Plaatselijke figuurcorrectie & verminderen cellulite
Vermindert vetophopingen en cellulite in de grote delen van het lichaam. Het maakt gebruik van een Radio Frequentie (RF) roterende behandelkop. Het RF-warmtesysteem zal helpen om vet te verwijderen en hierdoor zichtbaar de sinaasappelhuid (cellulite) verbeteren. Daarnaast helpt de BodyShaper de huid glad te maken, de lymfestroom en bloedcirculatie te verbeteren en de slanke lichaamscontouren te herstellen.

Anti-Aging
Bevordert weefseloxygenatie en huidregeneratie. Het verzacht rimpels en zorgt voor een zichtbaar jonger uitziende huid.

Huidversteviging
Stimuleert de cellen om de productie van collageen en elastine te bevorderen, waardoor de huid onmiddellijk steviger en het lichaam slanker en strakker wordt. De behandeling is uiterst geschikt voor het verstevigen van de huid na gewichtsverlies.

Ondersteuning bij liposuctie
Draineert en verzacht huidweefsel voor de behandeling. Draagt bij aan versneld weefselherstel waardoor een onregelmatige huid na liposuctie wordt verminderd.

De BodyShaper Technieken

Roterende vacuüm behandelkop:
Het bevordert de bloedcirculatie en de lymfestroom, kan overtollig water en metabolieten snel tussen cellen laten stromen, het lokale zuurstofgehalte verhogen en de vitaliteit van cellen verbeteren. Negatieve druk kan fibroblasten activeren, verknoping van collageenvezels bevorderen, de functie van collageenvezels en elastische vezels herstellen en de dikte van de huid, evenals structuur en elasticiteit verbeteren Negatieve druk stimuleert de activiteit van basale cellen, verbetert het metabolisme van epidermale cellen en versnelt de cel vernieuwing.

Radiofrequentie:
De toepassing van radiofrequentie is gebaseerd op een thermisch effect in de huid. De huid wordt strakker en de dermislagen worden dikker en rimpels fijner of verdwijnen. Het huidweefsel zal nieuw collageen aanmaken en de huidplooien worden gladder na de aanmaak van dit collageen. Dit om huidverstrakking en anti-aging te bereiken.

Licht LED-therapie:
Blauw led licht
Het blauw led licht werkt ontstekingsremmend en kan acne effectief bestrijden zonder het huidweefsel te beschadigen. Acne kan in korte tijd aanzienlijk verminderen of genezen.

Rood led licht
Het rood led licht kan de stofwisseling en regeneratie van cellen en weefsels versnellen door de verbeterde microcirculatie. Hierdoor wordt de groei van granulatieweefsel versneld en de genezing van huidziektes bevorderd.

Leasen i.p.v. kopen?

Leasing volledig afgestemd op uw bedrijfssituatie, daar staan wij voor en werken daartoe samen met Maarten Duivesteijn van Leazur.nl.

Mail naar info@leazur.nl uw vraag en contactgegevens er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
 

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze producten of wil u graag meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Brochure aanvragen

Voer uw email hier in om onze brochure te ontvangen

Disclaimer

Afname van een van de producten/diensten van AviFit  garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon.

Brochure ontvangen

Ontvang jouw brochure met één klik en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen AviFit