BSHAPER

RF warmtesysteem

Nieuwste techniek

De unieke combinatie van technologieën zorgt voor een uitstekende modellering van het lichaam en verjonging van het gezicht. Vacuüm + Radio Frequentie (RF) + Photon (rood en blauw) + rotatie in één apparaat. Met de Bshaper behaal je uitstekende resultaten op een non-invasieve manier.

DE BSHAPER – RF warmtesysteem

Plaatselijke figuurcorrectie & verminderen cellulite
Vermindert vetophopingen en cellulite in de grote delen van het lichaam.  Het maakt gebruik van een Radio Frequentie (RF) roterende behandelkop. Het RF-warmtesysteem zal helpen om vet te verwijderen en hierdoor zichtbaar de sinaasappelhuid (cellulite) verbeteren. Daarnaast helpt de BSHAPER de huid glad te maken, de lymfestroom en bloedcirculatie te verbeteren en de slanke lichaamscontouren te herstellen.
 
Een ware innovatie
De technologie van een enkele kop en gespecialiseerde multipolaire golven maakt het mogelijk om selectief het vetweefsel te bereiken en de huidstructuren te verbeteren.
 
De BSHAPER is in staat om zones op het lichaam op een veilige en pijnloze wijze te behandelen. Een ware innovatie op het gebied van cellulite vermindering, omvangvermindering, huidversteviging & anti-aging. De effecten in de verandering van de huidstructuur zijn al zichtbaar na de eerste behandeling.
 
 
Anti-aging
Bevordert weefseloxygenatie en huidregeneratie. Het verzacht rimpels en zorgt voor een zichtbaar jonger uitziende huid.
 
Huidversteviging
Stimuleert de cellen om de productie van collageen en elastine te bevorderen, waardoor de huid onmiddellijk steviger en het lichaam slanker en strakker wordt. De behandeling is uiterst geschikt voor het verstevigen van de huid na gewichtsverlies.
 
Ondersteuning bij liposuctie
Draineert en verzacht huidweefsel voor de behandeling. Draagt bij aan versneld weefselherstel waardoor een onregelmatige huid na liposuctie wordt verminderd.

Ter info: binnenkort uitgebreidere informatie.

Leasen i.p.v. kopen?

Leasing volledig afgestemd op uw bedrijfssituatie, daar staan wij voor en werken daartoe samen met Maarten Duivesteijn van Leazur.nl.

Mail naar info@leazur.nl uw vraag en contactgegevens er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
 

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze producten of wil u graag meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Brochure aanvragen

Voer uw email hier in om onze brochure te ontvangen

Disclaimer

Afname van een van de producten/diensten van AviFit  garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon.