CRYO2

Behandel 5 zones of 2 klanten gelijktijdig

  • Duo behandeling mogelijk
  • Zeer snelle terugverdientijd
  • Geen herstelperiode
  • Niet arbeidsintensief
  • Geen bijwerkingen
  • Veilig en effectief (Medische CE-certificering)
  • Non-invasief
  • Pijnloos
CRYO2,Cryolipolyse apparaat,Cryo apparatuur,cryo apparaat kopen,cryolipolysis,cryo apparatuur kopen,AviFit Cryo,Crio,Crio apparaat,Crio2,kryo,kryo2,Krio apparaat,krio appratuur

IJskoud de beste

AviFit Beauty Equipment presenteert haar unieke CRYO systeem. 
Ons CRYO2 systeem werkt met de grootste behandelpads die op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn. Het is mogelijk om tot 5 x een A4 formaat in 1 keer te behandelen. Een cryo behandeling met de CRYO2 is een geheel pijnloze en effectieve behandeling op het gebied van figuurcorrectie. Veilig en zonder operatie vet verminderen op de buik, maag, flanken, heupen en billen in 1 behandeling! 

Nieuw en uniek in de markt!

Cryobehandling bovenbenen en heupen in één behandeling met onze nieuwste cryo pads.

Resultaat

Dankzij de CRYO2 techniek is het dus mogelijk om vetrolletjes op specifieke plaatsen, zoals bijvoorbeeld de buik, de taille en heupen aan te pakken. Juist op plaatsen waar men met sporten en diëten niet het gewenste resultaat bereikt kan een cryo behandeling zeer effectief zijn. Na de behandeling zal vet in de behandelde zone geleidelijk worden afgevoerd door het normale metabolisme van het lichaam. Het eerste resultaat van een behandeling zal na ongeveer 4 tot 8 weken te zien zijn. Omdat het een geleidelijk proces is zal de huid zich zonder te verslappen aanpassen naar slankere contouren. Het grote voordeel van deze cryo behandeling is dat vet wordt verwijderd zonder dat hierbij schade aan de huid of aan andere omliggende weefsels of organen optreedt.

Hoe werkt een CRYO2 behandeling

Men plaatst een cryopad op de gewenste zone. Deze cryopads bevatten aan de binnenzijde een uniek koelelement. Door dit element stroomt een vloeistof met een constante temperatuur van 0°C. Vetcellen worden gedurende 50 minuten door deze 0°C gekoeld, zonder daarbij het omringende weefsel te beschadigen. Door middel van snelle maar zeer nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag wordt onderhuids vetweefsel afgebroken. De vetcellen in het onderhuidse weefsel bevatten veel verzadigde vetzuren en zijn daarom gevoeliger voor blootstelling aan kou. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en wordt de vetlaag geleidelijk dunner gemaakt. Door het verminderen van vet is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

De eerste paar minuten kan de klant tintelingen of kleine prikjes voelen, wat veroorzaakt wordt door de kou. Dit verdwijnt meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling en gaat over zodra de zone gevoelloos wordt door de kou. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of gewoon even ontspannen. In slechts 40 minuten kunnen buik, maag, flanken, heupen en billen tegelijk behandeld worden. Het is ook mogelijk om voor een duo behandeling te kiezen.

De CRYO2 in combinatie met de EMS Reshape geeft spectaculaire resultaten. Bekijk ook de grote broer van de CRYO2: de CRYO4. De werking van het apparaat is hetzelfde, echter het aantal pads die aangesloten kunnen worden verschilt.

Vet verwijderen op de buik, maag, flanken, heupen en billen in 1 behandeling!

Al meer dan 80 salons in Nederland en België werken met CRYO apparatuur van AviFit. Ben jij de volgende?

Leasen i.p.v. kopen?

Leasing volledig afgestemd op uw bedrijfssituatie; daar staan wij voor en werken daartoe samen met Maarten Duivesteijn van Leazur.nl.

Mail naar info@leazur.nl uw vraag en contactgegevens er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
 

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Brochure aanvragen

Voer uw email hier in om onze brochure te ontvangen

Disclaimer

Afname van een van de producten/diensten van AviFit  garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon.

Brochure ontvangen

Ontvang jouw brochure met één klik en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen AviFit