EMS INSHAPE

Elektro Musculaire Stimulatie

Alle voordelen op een rij

  • Het is de optimale oplossing voor afslanken en vet verwijdering
  • Figuurcorrectie
  • Opbouw en versterken van spiermassa
  • Een verbeterde stofwisseling en doorbloeding
 
Geen uitputtende sortsessies, geen strenge diëten maar toch afslanken. Met electische spierstiumaltie is het mogelijk. Met de EMS Inshape kan men op verantwoordelijke wijze en met weinig tijd veel bereiken.

De behandelingen zijn zeer geschikt als men niet mag, wilt of kan sporten

EMS is geschikt voor

  • Wie mooier, slanker en gezonder wil zijn zonder een vermoeide workout of transpirantie.
  • Wie spieren wil opbouwen zonder grote inspanning of belasting van het lichaam.
  • Wie fit en in vorm wil blijven en weinig tijd hebben.

De behandeling

Met de EMS Inshape raakt men op een snelle en verantwoordelijke wijze de nodige centimeters kwijt. In deze individuele behandeling verbrandt men in korte tijd overtollig vet en worden tegelijkertijd de spieren versterkt. Een behandeling duur ca. 30 minuten en geeft een zeer goed resultaat wat te vergelijken is met 2 uur sporten. Het beste resultaat wordt bereikt met een totale kuur van 10 behandelingen. Dit kan in 5 weken.

Met deze behandeling wordt juist op de specifieke probleemgebieden van het lichaam behandeld. Afhankelijk van het soort behandeling wordt er een impuls naar de spieren gestuurd, die er voor zorgt dat er een samentrekking van de spier plaatsvindt.

De energie die hiervoor nodig is moed de spier zelf leveren, waardoor uieindelijk de pier niet alleen steviger wordt, maar ook vet wordt afgebroken. In combinatie met een van de voedingsprogramma’s en advies bereikt men nog sneller het gewenste resultaat.

 

Wat is Elektro Musculaire Stimulatie (EMS)?

EMS is een specifieke trainingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van Elektro Musculaire Stimulatie. Een techniek die via de elektrische impulsen de spieren maximaal activeert. De natuurlijke stimulatie en activering van de spieren, wordt in ons lichaam aangestuurd door het centraal zenuwstelsel. VIa ruggenmerg en de zenuwvezels stuurt het centraal zenuwstelsel elektrische impulsen uit naar de spieren. EMS maakt gebruik van dit natuurlijk principe en verstert deze endogene elektrische impulsen, door middel van training met speciale elektrodebanden.

Afvallen

Het is niet eenvoudig om op een verantwoorde doch effectieve manier gewicht te verlizene. EMS zorgt op de lange termin voor extra spiergroei, maar zorgt er voornamelijk voor dat de hoeveelheid geactiveerde spiervezels wordt verhoogd. Men zal meer caloriën verbranden in rust toestand, want het lichaam moet de brandstof (vet) ergens vandaan halen om in hoge staat van paraatheid te blijven. Het rustmetabolisme wordt dus verhoogd, wat resulteert in een grotere vraag naar ‘brandstof’ door het lichaam.

Leasen i.p.v. kopen?

Leasing volledig afgestemd op uw bedrijfssituatie, daar staan wij voor en werken daartoe samen met Maarten Duivesteijn van Leazur.nl.

Mail naar info@leazur.nl uw vraag en contactgegevens er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
 

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze producten of wil u graag meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Brochure aanvragen

Voer uw email hier in om onze brochure te ontvangen

Disclaimer

Afname van een van de producten/diensten van AviFit  garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon.