EMS RESHAPE PRO

Alle voordelen op een rij

  • Spieropbouw en vetafbraak in 1 behandeling!
  • 20.000 tot 45.000 spiercontracties per behandeling
  • 5 krachtige pads (5×7 tesla)
  • Behandeling van incontinentie mogelijk
  • Behandeltijd van slechts 30 minuten

Het krachtigste EMS-apparaat!

Is het mogelijk om gelijktijdig vet te verbranden en spieren op te bouwen om zo de gewenste bodycontouren te krijgen? In 30 minuten hetzelfde resultaat als 20.000 tot 30.000 squats of sit-ups, zonder spierpijn? Jazeker is dit mogelijk met de EMS Reshape Pro, een ware innovatie. De EMS Reshape Pro is het allernieuwste op het gebied van bodyshaping en afslankapparatuur. De EMS Reshape Pro vermindert vetweefsels en zorgt ervoor dat vet verdwijnt en de spiermassa tot wel 23% toeneemt. Daarom is deze techniek een ware innovatie. Het zorgt voor sterke (maximale) spiercontracties, die men niet bereikt tijdens een workout. De spieren gaan reageren op deze sterke spiercontracties en worden dikker doordat zowel het aantal spiervezels als het volume van iedere spiervezel afzonderlijk toeneemt. Tijdens deze contracties gebruiken de spieren veel vet. Wanneer men er strakker uit wil zien gaat het niet alleen om vet, immers: ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spierweefsel. Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevigere en rondere billen, het is nu mogelijk met de EMS Reshape Pro!

5 pads (5×7 tesla!)

De EMS Reshape Pro beschikt over 5 pads: 1 pelvic-pad (voor behandeling van urine-incontinentie), 2 vlakke pads (voor billen of buik) en 2 holle pads (voor armen en benen). Een typische kuur met de pelvic-pad bestaat gemiddeld uit 6 tot 10 behandelingen van 30 minuten die tweemaal per week worden gegeven. Een kuur met de vlakke en/of holle pads bestaat gemiddeld uit 10 behandelingen van 30 minuten met tussenpozen van ten minste twee tot drie dagen.

High Intensity Electromagnetic Muscle Trainer (HI-EMT)

HI-EMT is de technologie die wordt gebruikt in de esthetische geneeskunde. Het maakt gebruik van een gefocust elektromagnetisch veld met een veilig intensiteitsniveau. Het elektromagnetisch veld passeert (niet-invasief) door het lichaam en reageert op de motorneuronen die vervolgens supramaximale spiercontracties veroorzaken.

Uit onderzoeken, waarbij gebruik is gemaakt van CT-, MRI- en echografie-evaluaties, is een reductie van ongeveer 19% van de onderhuidse vetlaag gemeld. De personen ondergingen een buikbehandeling met een op magnetisch veld gebaseerd apparaat. 

Leasen i.p.v. kopen?

Heeft u vragen over een van onze producten of wil u graag meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze producten of wil u graag meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Brochure aanvragen

Voer je email hier in om onze brochure te ontvangen