Bodysculpting

Verbrand vet en bouw tegelijkertijd spieren op om uw gewenste bodycontouren te krijgen met de innovatie bodysculpting-techniek. Voel je comfortabel over je eigen strakke en slanke lichaam. Wie wil dat nou niet!

Wat is bodysculpting?

AviFit biedt met haar EMS Reshape Pro een innovatie en ontspannen behandeling op het gebied van bodysculpting! Deze afslank apparatuur zorgt voor sterke (maximale) spiercontracties van specifieke spiergroepen op een hoge intensiteit. Spieren gaan reageren op deze sterke spiercontracties en worden dikker doordat zowel het aantal spiervezels als het volume van iedere spiervezel afzonderlijk toeneemt. Het is mogelijk om in een ontspannen houding tot wel 45.000 spiercontracties te realiseren, wat gelijk staat aan 20.000 tot 30.000 squats of sit-ups. Dit aantal bereikt men niet tijdens een normale workout. Daarnaast gebruiken de spieren tijdens deze contracties veel vet. Het is echter goed om te weten dat een slanker lichaam niet alleen maar te maken heeft met vet. Ons lichaam bestaat immers voor 30-40% uit spierweefsel!

Hoe werkt bodysculpting?

Het is mogelijk om via verschillende programma’s de spieren te stimuleren en zo spiercontracties te realiseren. Deze spiercontracties zorgen voor vetvermindering en de opbouw van spiermassa. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de HI-EMT technologie (High Intensity Electromagnetic Muscle Trainer). Deze technologie wordt gebruikt in de esthetische geneeskunde. Het maakt gebruik van een gefocust elektromagnetisch veld met een veilig intensiteitsniveau. Het elektromagnetisch veld passeert (niet-invasief) door het lichaam en reageert op de motorneuronen die vervolgens supramaximale spiercontracties veroorzaken. De trillingen van de pads hebben een drainerend effect waardoor de bloedcirculatie in de spieren bevorderd en de zuurstoftoevoer en afvoer van afvalstoffen verbetert. Hierdoor treedt spierpijn niet of nauwelijks op.

Is de behandeling veilig?

De EMS Reshape Pro van AviFit is een ware innovatie op het gebied van afslankapparatuur. Hiermee is het mogelijk om op een non-invasieve wijze vet te verminderen en spieren op te bouwen. Er komen geen incisies aan te pas en een behandeling is pijnloos en volkomen veilig. Ook is deze spieropbouw- en afslank-apparatuur Europees gekeurd en bezit het een Europese CE-markering.

Welke lichaamsdelen kan ik behandelen?

De EMS Reshape Pro beschikt over 5 pads: 1 pelvic-pad (voor behandeling van urine-incontinentie), 2 vlakke pads (voor billen of buik) en 2 holle pads (voor armen en benen). Een typische kuur met de pelvic-pad bestaat gemiddeld uit 6 tot 10 behandelingen van 30 minuten die tweemaal per week worden gegeven. Een kuur met de vlakke en/of holle pads bestaat gemiddeld uit 10 behandelingen van 30 minuten met tussenpozen van ten minste twee tot drie dagen.

Disclaimer

Afname van een van de producten/diensten van AviFit  garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon.