Financial lease bij AviFit

Bied uw klanten de nieuwste behandelingen aan!

Meer omzet genereren in uw salon/instituut of zelfstandig starten met de krachtigste EMS apparatuur, CRYO4 met grootste behandeloppervlakte in de markt, of revolutionaire AVI-SLIM? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De aankoop is inclusief:

  • Volledige opleiding (incl. certificaat)
  • Marketingmateriaal zoals een roll-up banner, flyers, benodigde documentatie
  • Professionele foto’s en video’s
  • Service van onze eigen technische dienst
  • Garantie
  • Telefonische ondersteuning bij vragen

Vraag meer informatie aan of maak een afspraak voor een demo-behandeling via sales@avifit.com.

Een totaalpakket

Bij ons koopt u niet ‘maar’ een apparaat, maar een totaalpakket met onder andere een eigen techniek en installatieservice. Verder wordt u volledig opgeleid en ontvangt u na de opleiding een certificaat. Daarnaast ondersteunen wij u met een compleet marketing-pakket. Kortom, AviFit biedt u alles om snel en professioneel van start te gaan!

Leasen zonder investering!

AviFit biedt u de mogelijkheid tot het leasen van professionele apparatuur zonder hoge investering. Na een positieve toetsing door onze partner (Lease-deal.com) ontvangt u een aantal voordelen. U betaalt iedere maand een vast bedrag én u bent na de lease volledig eigenaar van de apparatuur. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Apparatuur van AviFit leasen is al mogelijk vanaf 175,- per maand! Maak vrijblijvend een afspraak via Sales@avifit.com voor uitleg over onze apparatuur/lease mogelijkheden.

Disclaimer

Afname van een van de producten/diensten van AviFit  garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon.