Bella Pura - Deurne

"Behalve het leveren van hoogwaardige apparatuur met een uitstekende service, toont Avifit een hoge mate van betrokkenheid in de mens achter de ondernemer. Als ondernemer voel ik mij optimaal ondersteund. Of het nu om opleiding, marketing of sales gaat."

Behalve het leveren van hoogwaardige apparatuur met een uitstekende service, toont Avifit een hoge mate van betrokkenheid in de mens achter de ondernemer. Als ondernemer voel ik mij optimaal ondersteund. Of het nu om opleiding, marketing of sales gaat. Mijn samenwerking met Avifit begon klein, met een compressiepak. Inmiddels staat de infraroodtrainer en Cryo4 ook in mijn praktijk en hoop binnenkort het missende stukje, de EMS neer te kunnen zetten. Door deze stappen te maken heb ik mijn bestaande klanten meer te bieden en heb ik er ook nog eens heel veel nieuwe tevreden klanten erbij gekregen. Ik ben zeer tevreden met de keuze voor Avifit!

Disclaimer

Afname van een van de producten/diensten van AviFit  garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon.

Brochure ontvangen

Ontvang jouw brochure met één klik en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen AviFit