Contoura Nijmegen - Az Groen

"AviFit gaat met de tijd mee en blijven zich innoveren."

Contoura is “the place to be” in Nijmegen om af te vallen en of je contouren te verbeteren. Als onderneemster ben ik altijd bezig met innoveren en wil de beste apparatuur en methodes die op de markt zijn. Een aantal jaren geleden ben ik in contact gekomen met Anja & Geert van AviFit. En het is een verademing om niet verder te hoeven te zoeken want alles wat zij in huis halen is het beste op de markt. Als het nou om kwaliteit gaat of het resultaat wat de klant behaalt.
AviFit gaat met de tijd mee en blijven zich innoveren. Het eerste apparaat dat ik bij Anja kocht, was de Coolipo Twin waar ik zeer tevreden over was. Vorig jaar introduceerde Anja het allernieuwste CRYO apparaat. De CRYO4 met de grootste pads ter wereld. De beslissing was snel genomen en wat ben ik er ongelofelijk blij mee. En mijn klanten ook want het resultaat is fenomenaal en de behandel oppervlakte zeer groot. Ook heb ik de volgende apparaten bij Anja gekocht: Compressietherapie, Bodywrap, AVI-SLIM en EMS. Vanaf september komt hier nog EMS Reshape Pro bij. De krachtigste EMS ter wereld waar je 4 pads tegelijk kan gebruiken of een duo behandeling kan uitvoeren. Op het moment dat je een apparaat bij AviFit koopt, wordt je van A tot Z opgeleid en ondersteund. Je ontvangt ook professionele foto’s en video’s van de behandelingen die je kan gebruiken voor je advertenties en online. Als er vragen zijn, staan Anja & Geert altijd voor je klaar. Wat ik ook erg fijn vindt en erg waardeer in Anja is dat zij graag haar ervaringen deelt. Als ondernemer deel ik ook graag mijn ervaringen want zo sta je samen sterk. Ben je actief met je onderneming in beauty, gezondheid en of sport? Maak dan een kennismakingsafspraak met Anja en laat je verrassen.

Succes gegarandeerd!

Disclaimer

Afname van een van de producten/diensten van AviFit  garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon.

Brochure ontvangen

Ontvang jouw brochure met één klik en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen AviFit