Health Studio Pietermaai - Katja Geerdink – Heshusius

"Health Studio Pietermaai is dankzij AviFit in de startfase al een succes!"

Als ik het over Avifit heb, dan denk ik eigenlijk aan al die mensen van Avifit die helpen om de klanten zich beter te laten voelen. Avifit is maar een naam. Anja, Geert en hun hele team werken samen met de gezamenlijke visie om de klant te helpen en te coachen “in voor en tegenspoed”.

In september 2020 kwam in contact met Anja, een eerste afspraak in Panningen.

Ik deed mijn verhaal en deelde mijn plannen met Anja. Ergens was ik best onzeker, een onderneming starten op Curaçao is al spannend en niet alledaags. Zoiets starten kan alleen maar met partners die samen met je meedenken, voorbereiden en puzzelen hoe e.e.a. veilig de oceaan over komt en daar goed past. Die partner had ik nog niet eerder gevonden. Ik was al diverse bij distribiteurs geweest maar nergens had ik het gevoel van oprechte interesse en werd er niet geluisterd naar mijn intrinsieke motivatie voor de onderneming. Die partner vond ik in Anja en Geert. Vakmensen, die precies aanvoelden wat ik wil, wat ik wil uitstralen en wat daarbij hoort.

Health Studio Pietermaai in Curaçao staat voor vitaliteit, samen met mijn man Bas heb ik deze onderneming opgericht. Je lekker in je vel voelen met een steuntje in de rug van ons als je dat nodig hebt. Dat steuntje bestaat bijvoorbeeld uit fysieke uitdaging maar ook ondersteunende apparatuur die je net even wat sneller het resultaat kan geven. Alle apparatuur is afkomstig van Avifit. We starten met de Styku bodyscan, wat een goede 0-meting is voor de klant. Hiermee geef je de klant een objectief beeld. Dit maakt dat de vervolgstappen makkelijker planmatig uit te zetten zijn. Dan de  CRYO4, na 2 weken al enig resultaat! De Avislim -ook al is het warm op Curaçao-  is één van de meest geboekte behandelingen die als super relaxed en effectief wordt ervaren. De IR100, DL1200, Lipozero en de EMS reshape alle apparatuur is even goed en in combinatie te gebruiken. Het matcht goed met de verwachting van onze klant.

De resultaten zijn uiteraard bij iedereen verschillend, evenals de wensen, maar men is tevreden en blij met het resultaat. Daar doe ik het voor, voor de klant. En dat voel ik ook bij Avifit, Anja en Geert zijn er voor ons, zowel  in het oriënterend proces als in de aftersales. Health Studio Pietermaai is dankzij Avifit in de startfase al een succes.

Disclaimer

Afname van een van de producten/diensten van AviFit  garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon.

Brochure ontvangen

Ontvang jouw brochure met één klik en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen AviFit