Ladyline - Susanne & Ellen

"Via ons hoofdkantoor kwamen we in contact met Anja. Telkens weet zij met haar enthousiasme en kennis ons weer enthousiast te maken voor apparatuur, die bij onze methode past. Voordat je met je nieuwe apparatuur begint, krijg je eerst uitleg over het apparaat en hoe het werkt, waarom het zo werkt en hoe je het dient te gebruiken."

Samen met mijn collega Ellen, ben ik al 30 jaar werkzaam bij Ladyline. De laatste 10 jaar zijn we begonnen met cryolipolyse (coolipo Twin) en compressietherapie erbij.

Via ons hoofdkantoor kwamen we in contact met Anja. Telkens weet zij met haar enthousiasme en kennis ons weer enthousiast te maken voor apparatuur, die bij onze methode past. Voordat je met je nieuwe apparatuur begint, krijg je eerst uitleg over het apparaat en hoe het werkt, waarom het zo werkt en hoe je het dient te gebruiken. Dus je oefent ermee, voordat het in je zaak staat, en dat is super! Als je de apparatuur hebt, kan je gelijk vol vertrouwen er mee starten.

De Coolipo Twin hebben we met veel succes langdurig gebruikt. We hebben hier veel goede resultaten mee geboekt. Als er al probleempjes mee waren, werd het snel en goed opgelost door Geert.                                                                                                                                                                                               Dit jaar (2023) bestaat Ladyline 25 jaar in Maastricht en besloten we de nieuwe Cryo 4 aan te schaffen. De coolpads zijn op verschillende manieren toe te passen en het te behandelen gebied is zo enorm vergroot! (en de behandeltijd is verkort) Ook hiervan zijn de resultaten weer prachtig!

De compressietherapie is onmisbaar is ons filiaal en werkt enorm goed om vocht en afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Dit gebruiken we samen met de Arosha bodywraps. Heel veel blije klanten hierdoor!!

Daarnaast maken we ook geregeld gebruik van Avislank shakes, de Arosha cremes en pressopants. Zo fijn, dat Avifit onderzoek doet om de beste producten uit de markt te filteren, zodat wij vol vertrouwen bij Anja het beste voor ons bedrijf kunnen bestellen!

Disclaimer

Afname van een van de producten/diensten van AviFit  garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon.

Brochure ontvangen

Ontvang jouw brochure met één klik en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen AviFit