Shape Studio Lijftime - Irmgard van Els

"De apparatuur van Avifit is van degelijke kwaliteit. Het doet precies wat het belooft te doen. En is, ondanks zeer intensief gebruik, niet stuk te krijgen."

Anja is mijn inspirator en mentor. Ze staat altijd voor me klaar. Of ze nou op vakantie is, of het zondagavond is, ik krijg direct antwoord op mijn vragen. 

Door haar kennis en kunde over te dragen kan ik mijn klanten goed adviseren en begeleiden. Het sterkt je als ondernemer als er een ervaren persoon achter je staat, in de letterlijke en figuurlijke zin van het woord. 

De apparatuur van Avifit is van degelijke kwaliteit. Het doet precies wat het belooft te doen. En is, ondanks zeer intensief gebruik, niet stuk te krijgen. Als er wél wat aan scheelt wordt het direct opgelost. Of ze er nou 3 uur voor moeten komen rijden of niet. 

Dankzij Avifit is mijn studio ‘next level’. Ik hoop met behulp van hun diensten en producten nog veel klanten blij te mogen maken en te blijven vernieuwen in de toekomst.

Disclaimer

Afname van een van de producten/diensten van AviFit  garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon.

Brochure ontvangen

Ontvang jouw brochure met één klik en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen AviFit