Slim en Slank Herentals - Annelies

"Niet enkel een goede uitleg over de apparatuur maar ook een luisterend oor naar wat mijn eigen visie en manier van werken is en advies wat voor mij past en wat totaal niet."

Ik heb 12 jaar geleden een zaak onder franchise overgenomen maar hier werd ik beknopt in mijn eigen manier van willen werken en er was geen groei. Dan na een jaar met de franchise gestopt en veel beurzen afgegaan en verkopers in kostuum gezien die het goed kunnen uitleggen en veel beloven tot je het doet en nadien het gevoel hebt dat je erin bent getrapt en je ze niet meer kan bereiken met een vraag of dat ze nog naar je omzien zodra je hebt betaald. Dit heb ik vanaf het moment van mijn kennismaking met Avifit niet gehad. Niet enkel een goede uitleg over de apparatuur maar ook een luisterend oor naar wat mijn eigen visie en manier van werken is en advies wat voor mij past en wat totaal niet. Ze hadden al veel meer aan mij kunnen verkopen als ze wilden want ik geloof in de goede werking van al hun apparatuur maar ik apprecieer het enorm dat er eerlijk advies wordt gegeven waar je echt iets aan hebt zonder druk. 

Disclaimer

Afname van een van de producten/diensten van AviFit  garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon.

Brochure ontvangen

Ontvang jouw brochure met één klik en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen AviFit