Slim Fit Vitaal ’s Gravenmoer - Esther Segboer

"Meedenken, meebewegen en begeleiden van startende ondernemers met passie vanuit het hart."

Technologie heeft zowel voor bedrijven als in ons persoonlijke leven de verbinding teruggebracht. De manier waarop mensen werken, met elkaar omgaan en sporten is opnieuw uitgevonden door de hedendaagse technologie. Ik heb daar zelf altijd een fascinatie voor gehad door Technologie toe te passen om Vitaliteit te bewerkstelligen; op slimme en effectieve wijze fit en vitaal worden en te blijven. 

Ruim een jaar geleden kwam in aanraking met de AVI-SLIM. Ik was super enthousiast over de filosofie, de unieke technologie, de werking en de resultaten die ik zelf heb mogen ervaren. Vervolgens ben ik op onderzoek uitgegaan en kwam bij Anja terecht in de stand van AVI-FIT op de beurs in Utrecht waar ze alle tijd nam om mij zo goed mogelijk te voorzien van informatie.

Na het gesprek met Anja kwam ik thuis en zei tegen mijn man :”dit ga ik doen, hier ben ik goed in, hier ligt mijn kracht.” En zo gezegd zo gedaan. Ik heb een pand gehuurd in ’s Gravenmoer en heb o.a. 2 AVI-SLIMS aangeschaft. Anja heeft mij in de periode na de beurs begeleid, geadviseerd en getraind in Panningen.  En als ik vragen heb is ze altijd bereikbaar en staat ze klaar voor mij met haar kundig advies.  

Disclaimer

Afname van een van de producten/diensten van AviFit  garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon.

Brochure ontvangen

Ontvang jouw brochure met één klik en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen AviFit