Take 2 Hilversum - Ellen van Bree

"Mijn klanten ervaren de behandelingen niet meer als pijnlijk maar als prettig en het geeft sneller resultaat. Ik ben nog steeds blij met mijn keuze!"

De eerste keer dat ik kennis maakte met Anja was op de beurs. Ik was op zoek naar een behandeling die minder belastend was voor mijn lichaam. Op dat moment deed ik veel bindweefselmassages en cupping. Het moest zeker een behandeling zijn met beter resultaat. Ik ben naar Panningen gegaan en Anja heeft alle tijd genomen om mij proefbehandelingen te geven en de werking van de apparaten uit te leggen. Uiteindelijk heb ik de B-shaper en Wave-shape bij haar gekocht. Dit is een goede keus geweest. Mijn klanten ervaren de behandelingen niet meer als pijnlijk maar als prettig en het geeft sneller resultaat. Tijdens het opstarten en ook daarna geeft Anja altijd snel antwoord op mijn vragen en zoekt dingen uit voor mij. Ik ben nog steeds blij met mijn keuze!

Disclaimer

Afname van een van de producten/diensten van AviFit  garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon.

Brochure ontvangen

Ontvang jouw brochure met één klik en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen AviFit