Miranda Shape & Weight – Miranda Kersten

“AviFit biedt ons de mogelijkheid om onze klanten met de nieuwste trends op het gebied van afslank- en huidverbeteringsapparatuur te behandelen.”

“Met Miranda Shape & Weight begeleid ik al negen jaar mensen in Terborg succesvol bij het afslanken en het tegengaan van huidverslapping. Naast onze dieetmogelijkheden bieden wij meerdere lichaams- en gezichtsbehandelingen gericht op gewichtsverlies, omvangreductie, huidversteviging en anti-cellulite. Direct in het begin zijn wij met AviFit in contact gekomen. Vol vertrouwen zijn we gestart met cavitatiebehandelingen om vet definitief te verwijderen, bindweefselmassages en AWT-Shockwavebehandelingen om huidverslapping en cellulite tegen te gaan tijden het afslanken.

Mede door de goede begeleiding hebben we onlangs weer gekozen voor AviFit met de aanschaf van twee AVI-SLIM’s en de CoolipoTwin. Naast de goede service rondom leveringen en onderhoud is voor ons de vakkundige en praktijkgerichte begeleiding een belangrijke factor om met AviFit in zee te (blijven) gaan. Het biedt ons de mogelijkheid om onze klanten met de nieuwste trends op het gebied van afslank- en huidverbeteringsapparatuur te behandelen.”

Bekijk ons aanbod

Alle recenties