Verbluffend Anders health & body – Lya Swaans

“Echt een aanrader om hier producten en apparaten aan te schaffen, het verdient zichzelf terug door de mooie resultaten.”
Verbluffend anders,Verbluffend anders health & body,Lya Swaans

Ik ben Lya Swaans van Verbluffend Anders health & body. Ik ben ruim 5 jaar klant bij Anja van Osch en ben super tevreden over haar als mens en als bedrijf.

In slechte tijden door Corona heeft ze mij tips gegeven waardoor ik niet failliet ben gegaan, wat een reddende engel zeg! Wat een topvrouw met ontzettend veel kennis in huis. Niets is teveel, goede service, altijd vriendelijk en beantwoord mijn vragen vrijwel gelijk. Ik heb van AviFit aan apparaten: compressie therapie, 2 apparaten Avi-Slim en 1 cryo waar ik duo behandeling mee behandel. Één ding ….ik had er 1 jaar geleden al met cryo moeten gaan werken. Er gaat een wereld voor mij open en mijn klanten open. De klanten zijn zeer tevreden en ik heb een beter verdienmodel.

In het verleden ben ik vaak teleurgesteld in vele leveranciers, eindelijk een aantal jaar geleden mijn weg gevonden. Ik vertrouw Anja blindelings, voor mij geen andere firma (apparaten) meer die niet doen wat ze beloven. Echt een aanrader om hier producten en apparaten aan te schaffen, het verdient zichzelf terug door de mooie resultaten.  Mvg, Lya Swaans 

Bekijk ons aanbod

Alle recenties

Disclaimer

Afname van een van de producten/diensten van AviFit  garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon.