DermaBoost

De nieuwste nanovezeltechnologie: 30 lagen collageendraden in 1 pad

De effectieve opvolger van de draadjestechniek. DermaBoost collageen maskers zijn door een geavanceerde technologie (de ActivLayr technologie) gemaakt met nanovezels in Nieuw-Zeeland. Deze brengen de voedingsstoffen dieper in jouw huid tot in de dermis. Deze pads worden binnen vijf seconden opgenomen in de huid. Na vijftien minuten start de afgifte van bioactieve stoffen tot een
diepte van 1.8 millimeter in de dermis; 24 uur lang.

Hoe pas ik DermaBoost toe in mijn salon?

Wil je de producten toepassen in de salon? Dat kan. Bijvoorbeeld na een bindweefselmassage, peeling of microneedling behandeling. Eventueel afsluiten met lichttherapie (na peeling/microneedling) om de huid optimaal te laten herstellen. Daarnaast geldt voor salons én thuisgebruik: sluit altijd af met een dag- of nachtcrème.

De pads bestaan uit drie lagen: een transparante beschermlaag, de witte laag (bestaande uit dertig lagen collageendraden) en een lichtblauwe laag. Er zijn twee manieren om de DermaBoost methode toe te passen; beide met hetzelfde resultaat.

Voor een maximale collageen boost kun je de Collageen Ampoule Mist vervangen door de O to Rocket Collageen Ampoule Mist.

Easy Method

Spray de Collageen Ampoule Mist op de gereinigde huid zodat het gehele gelaat en/of hals goed vochtig is. Verwijder met droge handen het transparante beschermlaagje van de te gebruiken Collageen Pads. 

Plaats de witte laag van de pads op alle gewenste zones en druk deze goed aan. Let op: het witte laagje van de pads wordt bij het aanbrengen direct transparant; het collageen en hyaluron is namelijk meteen door de huid opgenomen. Het overgebleven lichtblauwe laagje dient van de huid verwijderd te worden. Masseer het overgebleven product in de huid

Magic Method

Reinig de huid en vernevel de zone waar de pads worden geplaatst met de Collageen Ampoule Mist. Let op: de huid dient niet nat te zijn, maar klam.

Verwijder met droge handen het transparante beschermlaagje van de pads en plaats de witte laag op de klamme zone. Met deze methode blijft het witte laagje op de huid zichtbaar; het collageen en hyaluron zijn op dit moment nog niet door de huid opgenomen. Verwijder aansluitend de lichtblauwe laag van alle pads. En let the magic begin! Spray de mist over de witte laag van alle pads en je ziet de pads in de huid verdwijnen. De magie? De dertig lagen collageendraden zijn dan volledig opgenomen. Masseer het overgebleven product in de huid.

5 seconden collageen masker

DermaBoost by Dermarssance heeft een smeltend collageen effect dat je zichtbaar kunt waarnemen. De molecuulgrootte van Dermarssance pads is minder dan 300 dalton, wat zich onderscheidt van andere collageen verzorgingsproducten op de markt. 

Collageen wordt het beste opgenomen in combinatie met zuurstof. Daarom bevat de O to Rocket collageen spray zowel extra collageen als zuurstof om de opname door de huid te vergroten en de huidelasticiteit te verbeteren. Geef je huid een snelle boost van collageen met de pads en spray!

99.86 %
Marine collageen
0 %
Hyaluronzuur
0
Lagen collageendraden per pad

Wat maakt DermaBoost uniek?

Wat DermaBoost by Dermarssance uniek maakt ten opzichte van alle andere collageenverzorgingsproducten, is dat het voor 100% wordt opgenomen op een diepte van 1,5 mm in de dermis (lederhuid). Met een hydraterende crème kom je een heel eind, maar een crème heeft helaas niet de potentie om door te dringen in de diepere huidlagen. Daar zijn de moleculen van de crème simpelweg te groot voor. De collageen pads van DermaBoost bestaan uit 30 lagen collageendraden met een molecuulgrootte van minder dan 300 dalton. De O to Rocket spray van DermaBoost bevat een ontzettend hoog percentage zuurstof waardoor het collageen volledig wordt opgenomen.

Wist je dat 90% van onze huid uit collageen bestaat?

Wetenschappelijk onderzoek

DermaBoost by Dermarssance is opgericht met de wil om een oplossing te bieden voor een betere huid. Dit op een innovatieve, wetenschappelijke geteste manier die zorgt voor 100% resultaat. We zijn een huidverzorgingsmerk wat helpt je huid te laten stralen waardoor je je zelfverzekerder gaat voelen. De revolutionaire techniek die bij Dermarssance gebruikt is wetenschappelijk bewezen door verschillende onafhankelijke onderzoeken. Het is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. De revolutionaire techniek die bij Dermarssance gebruikt is heeft talloze prijzen gewonnen en is door verschillende dermatologen onderzocht.

30 lagen collageen draden

100% opname tot 1,5mm diep in de dermis

Veelgestelde vragen

Op dit moment zie je overal producten met collageen, het is de beautytrend van dit moment. Logisch, want collageen is een ontzettend belangrijk eiwit voor ons lichaam. Sterker nog, onze huid bestaat voor 90% uit collageen. Het zorgt voor structuur, elasticiteit en stevigheid van de huid. Collageen wordt het beste opgenomen in combinatie met zuurstof. Als de huid zelfstandig minder zuurstof van binnenuit kan opnemen zal het verouderingsproces geactiveerd worden.

Het is een structureel eiwit en daarom zorgt collageen ervoor dat die alles stevig, glad en soepel houdt. Collageen werkt samen met elastine om de huid sterk en elastisch te houden. Hierdoor wordt het ook veerkrachtiger, kan het na een stootje gelijk weer in vorm springen. Als collageen in de loop der tijd afneemt komt dat tot uiting in de vorm van fijne lijntjes, rimpels, droogheid en verslapping.

Onze huid is opgebouwd uit 3 lagen. Collageenvezels zijn vooral te vinden in de lederhuid, ook wel de dermis genoemd. De veroudering en verslapping van de huid komen van binnenuit door een biologische factor die ervoor zorgt dat het collageengehalte, hyaluronzuur en zuurstof in de huid afnemen. Het lichaam kan zelf niet meer genoeg collageen aanmaken om de huid elastisch, strak en rimpelloos te houden. Uit onderzoek is gebleken dat het zelfs met 1% afneemt per jaar vanaf je 25e.

30 lagen collageen draden in 1 pad! De patenteerde smeltende werking van de pads zijn een geavanceerde technologie gemaakt met nanovezels om voedingsstoffen dieper in jouw huid te brengen. Deze pads zorgen voor een strakkere en gehydrateerde huid en vermindering van rimpels.

 1. Ruela, ALM, et al., Evaluatie van huidabsorptie
  van geneesmiddelen met actuele en transdermale formuleringen.
  Braziliaans tijdschrift voor farmaceutische wetenschappen, 2016.
  52: blz. 527-544.
 2. Michaels, AS, S.K. Chandrasekaran en J.E. Shaw,
  Geneesmiddelpermeatie door de menselijke huid: theorie en
  in vitro experimentele meting. AIChE Magazine,
  1975. 21(5): blz. 985-996.
 3. Franz, TJ, Kinetiek van huidpenetratie van medicijnen.
  Internationaal tijdschrift voor dermatologie,
 4. Hengge, UR, actuele corticosteroïden, in de kliniek
  en basisimmunodermatologie, AA Gaspari en SK
  Tyring, redactie. 2008, Springer Londen: Londen.
 5. Rizwan, M., et al., Verbeterd transdermaal geneesmiddel
  Leveringstechnieken: een uitgebreid overzicht van octrooien.
  Recente patenten op formulering van medicijnafgifte, 2009.
 6. Prausnitz, MR, et al. Huidbarrière en transdermaal
  Medicijnen administratie. 2012. Medische therapie.
 7. Rothbard, JB, et al., Arginine Conjugation
  oligomeren naar cyclosporine
 8. Chen, Y., et al., Transdermale eiwitafgifte door a
  gelijktijdig toegediend peptide geïdentificeerd door middel van faagdisplay.
 9. ICHosie, BK, een nieuwe draai bij aflevering: Electrospun
  Collageen stuwt activa naar nieuwe diepten.
Boost pads en spray
Je kunt de pads in combinatie met een van de sprays gebruiken als boost of als kuur.  
Dus bijvoorbeeld 1 keer een behandeling, de dag voor een feestje. Een heerlijke oppepper.
Advies: de O to Rocket als basis onder de pads en de Collagen Mist voor over de pads. 
 
Kuur pads en spray
Maar heeft jouw huid veel geleden door bijvoorbeeld een heerlijke zomerzon kun je ook een kuur van 5 dagen doen. In de avond spray en pads en in de ochtend de O to Rocket en de Collagen Mist sprayen even inmasseren en aansluitend je dagelijkse producten (dagcrème SPF, etc)
 
Dagelijks gebruik spray
Voor dagelijks gebruik adviseren wij in de ochtend en avond de O to Rocket en/of de Collagen Mist te gebruiken. Product even inmasseren en aansluitend je dagelijkse producten (dag-nachtcrème, SPF, etc) gebruiken.

Collageen (781.684 ppm), gehydrolyseerd collageen (216.916 ppm), hyaluronzuur

Er is een hele reeks collageenrijke producten op de markt. Bijvoorbeeld vocht inbrengende crèmes die specifiek op collageen werken (voor zover mogelijk). Het zou collageen helpen aanvullen, waardoor hydratatie en elasticiteit van de huid met fijne lijntjes en rimpels verbeteren. Toch is het lastig voor crèmes met (puur) collageen om echt door te dringen in de huid waar het nodig is, nl in de dermis.

De ketting van enorme gevlochten moleculen, waar collageen uit bestaat, zijn simpelweg te groot om je epidermis te penetreren. Zeker te groot om in de dermis terecht te komen waar pas echt verschil kan worden gemaakt. Het kan je huid zeker hydrateren en aangenaam doen aanvoelen maar de meeste collageencrèmes doen niet veel voor je huid.

De collageen pads van DermaBoost zijn door een geavanceerde technologie (de ActivLayr technologie) gemaakt met nanovezels. 30 lagen collageen draden in 1 pad! Deze brengen de voedingsstoffen dieper in jouw huid tot in de dermis. Deze collageen-nanovezelpads zijn speciaal ontworpen voor het verkrijgen van een strakkere en gehydrateerde huid en vermindering van rimpels.

O to Rocket & Collageen Mist

Highprime Collageen Film Mist Flacon

Dermarssance HighPrime Collageen Ampoule Mist is een snelle en gemakkelijke manier om het collageen in onze huid aan te vullen. Het is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid en zwangere/borst voedende mama’s. Dit product is getest op hypoallergeen.

O To Rocket Collageen Serum Mist Flacon

O to Rocket Activator is een zuurstof- en collageenrijke gezichtsmist, die ook als toner (basis) kan worden gebruikt. Dit product revitaliseert de huid d.m.v. 99,9% zuurstof geactiveerd via de cartridge.

Sterk aanbevolen tegen huidveroudering en een doffe huid voor huidverjonging. Gebruik dit zowel als toner als overdag als een mist.

Disclaimer

Afname van een van de producten/diensten van AviFit  garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon.