EMS RESHAPE

EMS apparaat

 

Alle voordelen op een rij

  • Spieropbouw en vetafbraak in 1!
  • Tot 30.000 contracties per behandeling
  • 5 krachtige pads (5×7 tesla)
  • Behandeling van incontinentie mogelijk
  • Behandeltijd van slechts 30 minuten

Is het mogelijk om gelijktijdig vet te verbranden en spieren op te bouwen om zo de gewenste bodycontouren te krijgen? In 30 minuten hetzelfde resultaat als 20.000 tot 30.000 squats of sit-ups, zonder spierpijn? Jazeker is dit mogelijk met de EMS Reshape serie, een ware innovatie.

Het krachtigste EMS apparaat!

De EMS Reshape is voor bodyshaping door middel van spieropbouw en vetafbraak. Onze EMS vermindert vetweefsels en zorgt ervoor dat vet verdwijnt en de spiermassa tot wel 23% toeneemt. Daarom is deze techniek een ware innovatie. De EMS Reshape zorgt voor sterke (maximale) spiercontracties, die men niet bereikt tijdens een workout. De spieren gaan reageren op deze sterke spiercontracties en worden dikker doordat zowel het aantal spiervezels als het volume van iedere spiervezel afzonderlijk toeneemt. Tijdens deze contracties gebruiken de spieren veel vet. Wanneer men er strakker uit wil zien gaat het niet alleen om vet, immers: ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spierweefsel. Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevigere en rondere billen, het is nu mogelijk met de EMS Reshape!

De EMS Reshape serie bestaat uit 3 modellen: het EMS-tafelmodel, de EMS Pro en de EMS Pro RF. Het EMS-tafelmodel beschikt over 2 vlakke pads. De EMS Pro beschikt over 5 pads; 2 vlakke pads 2 holle pads en 1 pelvic-pad (voor behandeling van urine-incontinentie). De EMS Pro RF beschikt over 4 pads;
2 vlakke pads en 2 holle pads. 

Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevigere en rondere billen, het is nu mogelijk met de EMS Reshape!

EMS Reshape Pro: 5 pads (5×7 tesla!)

De EMS Reshape 2 en Pro beschikken over 5 pads: 1 pelvic-pad (voor behandeling van urine-incontinentie), 2 vlakke pads (voor billen, buik of bovenbenen) en 2 holle pads (voor armen of kuiten). Een typische kuur met de pelvic-pad bestaat gemiddeld uit 6 tot 10 behandelingen van 30 minuten die tweemaal per week worden gegeven. Een kuur met de vlakke en/of holle pads bestaat gemiddeld uit 10 behandelingen van 30 minuten met tussenpozen van ten minste twee tot drie dagen. 

Het EMS Reshape tafelmodel beschikt over 2 vlakke pads. Dit systeem is uit te breiden tot 4 pads.

High Intensity Electromagnetic Muscle Trainer (HI-EMT)

HI-EMT is de technologie die wordt gebruikt in de esthetische geneeskunde. Het maakt gebruik van een gefocust elektromagnetisch veld met een veilig intensiteitsniveau. Het elektromagnetisch veld passeert (niet-invasief) door het lichaam en reageert op de motorneuronen die vervolgens supramaximale spiercontracties veroorzaken.

Uit onderzoeken, waarbij gebruik is gemaakt van CT-, MRI- en echografie-evaluaties is een reductie van ongeveer 19% van de onderhuidse vetlaag gemeld. De personen ondergingen een buikbehandeling met een op magnetisch veld gebaseerd apparaat.

De kracht van radiofrequentie-energie

Bij de EMS Reshape Pro RF worden de elektromagnetische pulsen gecombineerd met radiofrequentie-energie (RF). Twee technologieën in één machine: HI-EMT (High-Intensity Electromagnetic Muscle Trainer) en radiofrequentie (RF). Waar de Pro zich vooral focust op het zichtbaar maken van spiermassa, focust de Pro RF zich ook op vetreductie. RF voor vetvermindering en HI-EMT voor spierversteviging. 

RF verwarmt de spieren. De temperatuur loopt snel enkele graden op. Dit proces is vergelijkbaar met een opwarming voordat ze intens worden gestimuleerd door HI-EMT energie. Dit maakt deze nieuwe behandelmethode de gouden standaard op het gebied van lichaamsverbetering. Vet wordt verwijderd en spiervorming bevorderd. De behandeling is effectief voor vele lichaamsgebieden waaronder: buik, billen, dijen, kuiten en armen (biceps en triceps).

Het resultaat? Meer vetreductie en spiergroei in een kortere tijd.
Een kuur met de vlakke en/of holle pads bestaat gemiddeld uit 10 behandelingen van 30 minuten met tussenpozen van ten minste twee tot drie dagen. Een typische kuur met de pelvic-pad bestaat gemiddeld uit 6 tot 10 behandelingen van 30 minuten die tweemaal per week worden gegeven.

Leasen i.p.v. kopen?

Leasing volledig afgestemd op uw bedrijfssituatie, daar staan wij voor en werken daartoe samen met Maarten Duivesteijn van Leazur.nl.

Mail naar info@leazur.nl uw vraag en contactgegevens er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
 

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze producten of wil u graag meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Brochure aanvragen

Voer uw email hier in om onze brochure te ontvangen

Disclaimer

Afname van een van de producten/diensten van AviFit  garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon.

Brochure ontvangen

Ontvang jouw brochure met één klik en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen AviFit