CRYO PLUS

Alle voordelen op een rij

  • Lichaams- & gezichtsbehandeling mogelijk
  • Onmiddelijk resultaat
  • Langdurig resultaat
  • Temperatuur -18°C tot +40°C
  • Zeer snelle terugverdientijd
  • Geen herstelperiode
  • Geen bijwerkingen
  • Veilig en effectief
  • Non-invasief
  • Pijnloos

Een nieuwe innovatieve wijze op het gebied van vet verwijderen, cellulite vermindering en anti-aging!

De Cryo Plus kunt u inzetten voor figuurcorrectie, huidverbetering en anti-aging. Het maakt gebruik van warmte­therapie (40 °C) en koudetherapie (-18°C). Met de Cryo Plus apparatuur is het mogelijk om plaatselijk vet en cellulite te verminderen, de huid te verstevigen en de huid te verjongen en glad te maken. Een veilige en effectieve manier van vet verliezen waarbij het risico op bevriezing van de huid is uitgesloten.

Cryo figuurcorrectie & cellulite-vermindering

De Cryo Plus maakt het mogelijk om vetrolletjes op specifieke plaatsen zoals buik, benen, taille of onderkin te verwijderen zonder de weefsels te beschadigen. De behandeling is een veilige, pijnloze en niet-invasieve methode voor lokale vetreductie. Tijdens de cryo-behandeling worden de vetcellen verwarmd en gekoeld waardoor ze uiteindelijk krimpen en overlijden. Hierna worden ze samen met afvalstoffen verwijderd. De procedure is zeer effectief omdat omtrekvermindering binnen een behandeling van 25 minuten mogelijk is. Klanten kunnen per behandeling tot drie centimeter omtrek kwijt raken! Gemiddeld zijn zes behandelingen nodig voor het beste resultaat. De koude temperatuur in combinatie met de massage zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen. Resultaat: minder cellulite en een mooiere en gladdere huid.

Cryo anti-aging & huidversteviging

De Cryo Plus is een multifunctioneel apparaat dat naast definitieve figuurcorrectie ook mogelijkheden biedt voor behandeling van de onderkin, anti-aging en huid­verbetering. De warmte- en koudetherapie versnelt het metabolisme, verbetert de microcirculatie en stimuleert de aanmaak van collageen. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid om de huid jong, stevig en soepel te houden. Fijne lijntjes en rimpels verminderen. De behandeling is comfortabel en wordt vaak vergeleken met een massage. De combinatie van warmte en koude draagt ook bij aan de verbetering van de opname van actieve ingrediënten. Deze ingrediënten worden zo getransporteerd naar de binnenste lagen van de huid. Een natuurlijke, non-invasieve behandeling voor een jongere en stralendere huid.

Leasen i.p.v. kopen?

Leasing volledig afgestemd op uw bedrijfssituatie, daar staan wij voor en werken daartoe samen met Maarten Duivesteijn van Leazur.nl.

Mail naar info@leazur.nl uw vraag en contactgegevens er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
 

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze producten of wil u graag meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Brochure aanvragen

Voer uw email hier in om onze brochure te ontvangen

Disclaimer

Afname van een van de producten/diensten van AviFit  garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon.