Wat is cavitatie?

Cavitatie is het verwijderen van vet op een pijnloze en veilige manier, met een blijvend resultaat. Maar hoe werkt zo’n cavitatie apparaat? Onze Lipozero en Viking gebruiken ultrasone geluidsgolven op een lage frequentie om zo het overtollige lichaamsvet vrij te maken. Tijdens een behandeling bouwen drukgolven in enkele seconden duizenden microbubbels op. Deze trilling zorgt ervoor dat het membraan haar stevigheid verliest en doorlatend wordt. Het vet zal hierna op een natuurlijk wijze in de bloedbaan terecht komen waar het ingekapseld en uitgescheiden wordt. Nu is het vet definitief verwijderd.

Veiligheid en contra-indicaties:

Doordat bij cavitatie de ultrasone geluidsgolven niet dieper gaan dan de vetcellen, kan de veiligheid gewaarborgd worden. Het cavitatie apparaat van AviFit (Lipozero en Viking) zijn zo ingesteld dat deze precies het sterkste signaal afgeven op de plek waar de vetcellen zich begeven.

Het is noodzakelijk om minstens twee liter water per dag te drinken. Dit is zo omdat de geluidsgolven optimaal werken in een ‘waterrijke’ omgeving. Om het beste resultaat te behalen met onze afslankapparatuur is het dus belangrijk om minstens een week voor de eerste behandeling voldoende water te drinken.

Daarnaast is cavitatie niet geschikt voor iedereen. Het is bedoeld voor mensen met hardnekkig vet op kleinere gebieden wat na sporten of het volgen van een dieet niet weg gaat.

De contra-indicaties zijn onder andere obesitas, zwangerschap, diabetes, afwijkingen van de leverfunctie, metalen prothesen nabij het behandelgebied en ziekten. Wij raden aan om voor een behandeling een uitgebreid intakegesprek te voeren om zo uw veiligheid te garanderen.

Resultaten:

Het aantal behandelingen is afhankelijk van het probleem en de probleemzone. Ook de leeftijd en huidkwaliteit zijn heel erg belangrijk voor het eindresultaat. Het resultaat van cavitatie zal meestal na 4 behandelingen goed zichtbaar zijn. Na behandelingen van het cavitatie apparaat van AviFit zal het resultaat minimaal een half jaar blijven, mits je een gezonde eet- en levensstijl hanteert.

Een cavitatie apparaat kopen bij AviFit? Neem een kijkje op onze LIPOZERO pagina of stel uw vragen via sales@avifit.com!

Disclaimer

Afname van een van de producten/diensten van AviFit  garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon.