CRYO4

Alle voordelen op een rij

 • Grootste behandeloppervlakte ter wereld
 • 4 zones in 40 minuten
 • Duo behandeling mogelijk
 • Temperatuur -5°C tot +45°C
 • Zeer snelle terugverdientijd
 • Geen herstelperiode
 • Niet arbeidsintensief
 • Geen bijwerkingen
 • Veilig en effectief
 • Non-invasief
 • Pijnloos

Dé specialist in afslankapparatuur, dat is AviFit. AviFit beauty equipment presenteert haar nieuwste techniek op het gebied van CRYO behandelingen

Met CRYO4 behandelt men tot vier zones in slechts 40 minuten 

Men heeft met de Cryo apparatuur van AviFit de beschikking over twee grote pads (XL) en twee kleine pads (S). Het is ook mogelijk om twee klanten tegelijk te behandelen door middel van een duo behandeling.

De behandeltijd varieert van 30 tot 60 minuten, afhankelijk van de te behandelen zone. Daarnaast heeft deze pijnloze behandelmethode geen hersteltijd nodig en ontstaan er geen kneuzingen.

Hoe werkt een CRYO behandeling

De CRYO4 apparatuur zorgt door middel van het onderkoelen van vetcellen voor omvangvermindering precies op de plekken waar jij dat wil. De werking is gebaseerd op het natuurlijke proces van vetverbranding. Door het toepassen van een nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag verdwijnt vet definitief. De behandelpads van de CRYO4 bevatten aan de binnenzijde een uniek koelelement. Door dit element stroomt een vloeistof met een constante temperatuur van -5°C. Vetcellen worden gedurende 30 tot 60 minuten door deze -5°C gekoeld zonder daarbij het omringende weefsel te beschadigen. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Dit proces heet cryolipolyse.

In 1 behandeling is het mogelijk om de buik, maag, flanken, heupen en billen aan te pakken!
5 x een A4 formaat in 1 behandeling!

Figuurcorrectie door definitieve vetverwijdering

De CRYO4 in uniek op het gebied van afslank apparatuur. Buiten dat dit systeem een van de veiligste verkrijgbare systemen is, bieden de pads het grootste behandeloppervlak op de markt verkrijgbaar. Deze cryolipolyse behandeling is een non-invasieve behandeling om plaatselijk vet te verwijderen op plaatsen waar sport en dieet niet helpen. 

Vetverwijdering geschiedt door middel van het onderkoelen van vetcellen. De bekende love handles, buikvet, vet op de armen, dijen en heupen kunnen nu veilig en pijnloos verminderen door het vet te onderkoelen.

Huidversteviging met de CRYO4

Naast vet verwijderen is de CRYO4 zeer effectief gebleken om de huid te verstevigen. De CRYO4 zorgt middels kou voor vaatvernauwing in de huid. Vaatvernauwing zorgt voor de activering en vorming van actine-spanningsvezels, welke vooral prominent aanwezig zijn in fibroblasten.

Deze vezels zijn noodzakelijk voor de vorming en het onderhoud van cellen en de bindweefselmatrix.

Belangrijk gegeven is dat vaatvernauwing kan leiden tot vaatverwijding wanneer weefsel temperaturen onder de 15 ° C worden bereikt. Vaatverwijding bereikt een maximum bij een weefseltemperatuur van 0 ° C. Vaatverwijding zorgt voor een verhoogde bloedcirculatie, wat nieuwe haarvaatjes (de kleinste vaatjes in het lichaam) doet vormen. De nieuwe haarvaatjes stimuleren bindweefselcellen, voornamelijk de fibroblasten. Dit leidt tot een verhoging van collageen- en elastine-synthese. Deze zijn verantwoordelijk voor de algemene huidkwaliteit en elasticiteit. De kou van de cryo apparatuur van AviFit heeft dus een tweeledige functie. In eerste instantie verbetert het de bindweefselmatrix. Ten tweede werkt kou door op fibroblasten, welke nieuw collageen en elastine aanmaken. Dit draagt bij aan een stevigere en elastischere huid.

 

Leasen i.p.v. kopen?

Heeft u vragen over een van onze producten of wil u graag meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze producten of wil u graag meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Brochure aanvragen

Voer je email hier in om onze brochure te ontvangen

FAQ | Veelgestelde vragen

AviFit is meer dan alleen apparatuur en producten. Bij aanschaf van de apparatuur ontvangt u een volledige opleiding. U leert buiten het bedienen van de apparatuur tevens het voeren van een adviesgesprek, het maken van een huid- en weeganalyse en het samenstellen van een behandelplan op maat. Wij ondersteunen u met marketingmateriaal en verlenen hulp indien nodig met onze eigen technische service.

AviFit onderscheidt zich van anderen omdat u er bij ons nooit alleen voor staat. Wij helpen u graag voor, tijdens en na de aankoop van onze apparatuur!

CRYO4 kan u garanderen van een veilige behandeling om plaatselijk overtollig vet te verminderen. Ons Cryo apparaat is non-invasief en vereist geen hersteltijd na een behandeling. Ook is een behandeling volledig pijnloos en heeft het geen bijwerkingen.

Het verschil is dat de CRYO4 van AviFit uniek op de markt is daar het werkt met pads i.p.v. met vacuümkoppen. Het Cryo apparaat van AviFit beschikt over pads met de grootste behandeloppervlakte op dit moment op de wereld verkrijgbaar: 4 pads (twee grote pads (XL) en twee kleinere pads (S)) is het ook mogelijk om 2 personen tegelijk te behandelen met een totale oppervlakte van 5x A4 formaat!

Met de CRYO4 is het mogelijk om buik, flanken, billen en heupen in 1x met
1 behandeling aan te pakken. Dit is met geen enkel ander cryo apparaat mogelijk.
Verbruiksmateriaal per behandeling is maximaal € 0,12 ten opzichte van andere cryo apparaten + € 9,00 per behandeling.

En niet geheel onbelangrijk, onze behandeling is geheel pijnloos en vereist geen hersteltijd.

Het is belangrijk om te weten dat een cryo behandeling geen correctie is van een ongezond eetpatroon. Het is ook niet bedoeld voor gewichtsverlies maar voor het contouren van het lichaam. Het is bedoeld voor verwijdering van vet op hardnekkige zones die niet verdwijnen d.m.v. sporten en gezonde voeding.

Cavitatie is het verwijderen van vet op een pijnloze en veilige manier, met een blijvend resultaat. Maar hoe werkt zo’n cavitatie apparaat? Onze Lipozero en Viking gebruiken ultrasone geluidsgolven op een lage frequentie om zo het overtollige lichaamsvet vrij te maken. Tijdens een behandeling bouwen drukgolven in enkele seconden duizenden microbubbels op. Deze trilling zorgt ervoor dat het membraan haar stevigheid verliest en doorlatend wordt. Het vet zal hierna op een natuurlijk wijze in de bloedbaan terecht komen waar het ingekapseld en uitgescheiden wordt.

Bij AviFit bieden wij 2 cavitatie apparaten aan: de Lipozero en Viking. Met de Lipozero is het mogelijk om naast het verwijderen van plaatselijk vet, ook cellulite te verminderen en de huid te verstevigen. Het resultaat? Een gladdere huid, een verbeterde huidelasticiteit en plaatselijke figuurcorrectie!

Doordat bij cavitatie de ultrasone geluidsgolven niet dieper gaan dan de vetcellen, kan de veiligheid gewaarborgd worden. Het cavitatie apparaat van AviFit (Lipozero en Viking) zijn zo ingesteld dat deze precies het sterkste signaal afgeven op de plek waar de vetcellen zich begeven.