CRYO4

Alle voordelen op een rij

  • Grootste behandeloppervlakte ter wereld
  • 4 zones in 40 minuten
  • Duo behandeling mogelijk
  • Zeer snelle terugverdientijd
  • Geen herstelperiode
  • Niet arbeidsintensief
  • Geen bijwerkingen
  • Veilig en effectief (Medische CE-certificering)
  • Non-invasief
  • Pijnloos

Unieke Techniek op het gebied van CRYO

AviFit beauty equipment presenteert haar unieke CRYO4 systeem. Dit systeem werkt met de grootste behandelpads op de markt verkrijgbaar. Het is mogelijk om tot 5 x een A4 formaat in 1 keer te behandelen. Een cryo behandeling met de CRYO4 is een geheel pijnloze en effectieve behandeling op het gebied van figuurcorrectie. Veilig en zonder operatie vet verminderen op de buik, maag, flanken, heupen en billen in 1 behandeling!

Nieuw en uniek in de markt!

Cryobehandeling bovenbenen en heupen in één behandeling met onze nieuwste cryo pads! 

Resultaat

Dankzij de CRYO4 techniek is het dus mogelijk om vetrolletjes op specifieke plaatsen, zoals bijvoorbeeld de buik, de taille en heupen aan te pakken. Juist op plaatsen waar men het sporten en diëten niet het gewenste resultaat bereikt kan een cryo behandeling zeer effectief zijn. Na de behandeling zal vet in de behandelde zone geleidelijk worden afgevoerd door het normale metabolisme van het lichaam. 

Het eerste resultaat van een behandeling zal na ongeveer 4 tot 8 weken te zien zijn. Omdat het een geleidelijk proces is zal de huid zich zonder te verslappen aanpassen aan de slankere contouren. Het grote voordeel van deze cryo behandeling is dat vet wordt verwijderd zonder dat hierbij schade aan de huid of andere omliggende weefsels of organen optreedt.

Hoe werkt een CRYO behandeling

Men plaatst een cryopad op de gewenste zone. Deze cryopads bevatten aan de binnenzijde een uniek koelelement. Door dit element stroomt een vloeistof met een constante temperatuur. Vetcellen worden gedurende 40 minuten door deze onderkoeld zonder daarbij het omringende weefsel te beschadigen. Door middel van snelle maar zeer nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag wordt onderhuids vetweefsel afgebroken. 

De vetcellen in het onderhuidse weefsel bevatten veel verzadigde vetzuren en zijn daarom gevoeliger voor blootstelling aan kou. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en wordt de vetlaag geleidelijk dunner gemaakt. Door het verminderen van vet is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

De eerste paar minuten kan de klant tintelingen of kleine prikjes voelen, wat veroorzaakt wordt door de kou. Dit verdwijnt meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling en gaat over zodra de zone gevoelloos wordt door de kou. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of gewoon even ontspannen. In slechts 40 minuten kunnen buik, maag, flanken, heupen en billen tegelijk behandeld worden. Het is ook mogelijk om voor een duo behandeling te kiezen.

De CRYO4 in combinatie met de EMS Reshape geeft spectaculare resultaten.

Vet verwijderen op de buik, maag, flanken, heupen en billen in 1 behandeling!

Al meer dan 80 salons in Nederland en België werken met CRYO apparatuur van AviFit. Ben jij de volgende?

Leasen i.p.v. kopen?

Leasing volledig afgestemd op uw bedrijfssituatie, daar staan wij voor en werken daartoe samen met Maarten Duivesteijn van Leazur.nl.

Mail naar info@leazur.nl uw vraag en contactgegevens er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
 

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze producten of wil u graag meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Brochure aanvragen

Voer uw email hier in om onze brochure te ontvangen

FAQ | Veelgestelde vragen

CRYO4 Cryo apparaat kopen?

Neem contact op via sales@avifit.com of vraag hier boven een brochure aan

AviFit is meer dan alleen apparatuur en producten. Bij aanschaf van de apparatuur ontvangt u een volledige opleiding. U leert buiten het bedienen van de apparatuur tevens het voeren van een adviesgesprek, het maken van een huid- en weeganalyse en het samenstellen van een behandelplan op maat. Wij ondersteunen u met marketingmateriaal en verlenen hulp indien nodig met onze eigen technische service.

AviFit onderscheidt zich van anderen omdat u er bij ons nooit alleen voor staat. Wij helpen u graag voor, tijdens en na de aankoop van onze apparatuur!

CRYO4 kan u garanderen van een veilige behandeling om plaatselijk overtollig vet te verminderen. Ons Cryo apparaat is non-invasief en vereist geen hersteltijd na een behandeling. Ook is een behandeling volledig pijnloos, heeft het geen bijwerkingen en beschikt het over een medische CE-certificering.

Het verschil is dat de CRYO4 van AviFit uniek op de markt is daar het werkt met pads i.p.v. met vacuümkoppen. Het Cryo apparaat van AviFit beschikt over pads met de grootste behandeloppervlakte op dit moment op de wereld verkrijgbaar: 4 pads (twee grote pads (XL) en twee kleinere pads (S)) is het ook mogelijk om 2 personen tegelijk te behandelen met een totale oppervlakte van 5x A4 formaat!

Met de CRYO4 is het mogelijk om buik, flanken, billen en heupen in 1x met
1 behandeling aan te pakken. Dit is met geen enkel ander cryo apparaat mogelijk.
Verbruiksmateriaal per behandeling is maximaal € 0,12 ten opzichte van andere cryo apparaten + € 9,00 per behandeling.

En niet geheel onbelangrijk, onze behandeling is geheel pijnloos, veilig (medische CE-certificering) en vereist geen hersteltijd.

Het is belangrijk om te weten dat een cryo behandeling geen correctie is van een ongezond eetpatroon. Het is ook niet bedoeld voor gewichtsverlies maar voor het contouren van het lichaam. Het is bedoeld voor verwijdering van vet op hardnekkige zones die niet verdwijnen d.m.v. sporten en gezonde voeding.

Cavitatie is het verwijderen van vet op een pijnloze en veilige manier, met een blijvend resultaat. Maar hoe werkt zo’n cavitatie apparaat? Onze Lipozero en Viking gebruiken ultrasone geluidsgolven op een lage frequentie om zo het overtollige lichaamsvet vrij te maken. Tijdens een behandeling bouwen drukgolven in enkele seconden duizenden microbubbels op. Deze trilling zorgt ervoor dat het membraan haar stevigheid verliest en doorlatend wordt. Het vet zal hierna op een natuurlijk wijze in de bloedbaan terecht komen waar het ingekapseld en uitgescheiden wordt.

Bij AviFit bieden wij 2 cavitatie apparaten aan: de Lipozero en Viking. Met de Lipozero is het mogelijk om naast het verwijderen van plaatselijk vet, ook cellulite te verminderen en de huid te verstevigen. Het resultaat? Een gladdere huid, een verbeterde huidelasticiteit en plaatselijke figuurcorrectie!

Doordat bij cavitatie de ultrasone geluidsgolven niet dieper gaan dan de vetcellen, kan de veiligheid gewaarborgd worden. Het cavitatie apparaat van AviFit (Lipozero en Viking) zijn zo ingesteld dat deze precies het sterkste signaal afgeven op de plek waar de vetcellen zich begeven.

Cryolipolyse is een wetenschappelijk bewezen behandelmethode om plaatselijk vet/vetcellen definitief te verwijderen. Na het behandelen van de vetcellen worden deze op een natuurlijk wijze afgevoerd door het lichaam. Door middel van Cryo apparatuur kan op een non-operatieve wijze een zichtbaar en blijvend resultaat gerealiseerd worden.

Verder lezen…

Disclaimer

Afname van een van de producten/diensten van AviFit  garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon.

Brochure ontvangen

Ontvang jouw brochure met één klik en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen AviFit