CRYO4

Alle voordelen op een rij

 • Grootste behandeloppervlakte
 • 4 zones in 30 minuten
 • Duo behandeling mogelijk
 • Temperatuur -5°C tot +45°C
 • Zeer snelle terugverdientijd
 • Geen herstelperiode
 • Niet arbeidsintensief
 • Geen bijwerkingen
 • Veilig en effectief
 • Non-invasief
 • Pijnloos

AviFit beauty equipment presenteert haar nieuwste techniek op het gebied van CRYO behandelingen

Met CRYO4 behandelt men tot vierzones in slechts 30 minuten 

Men heeft de beschikking over twee grote pads (XL) en twee kleine pads (S). Het is ook mogelijk om twee klanten tegelijk te behandelen door middel van een duo behandeling. 

De behandeltijd varieert van 30 tot 60 minuten, afhankelijk van de te behandelen zone. Daarnaast heeft deze pijnloze behandelmethode geen hersteltijd nodig en ontstaan er geen kneuzingen.

Figuurcorrectie door definitieve vetverwijdering

De CRYO4 in een uniek systeem. Buiten dat dit systeem een van de veiligste verkrijgbare systemen is, bieden de pads het grootste behandeloppverlak op de markt verkrijgbaar. Deze CRYO behandeling is een non-invasieve behandeling om plaatselijk vet te verwijderen op plaatsen waar sport en dieet niet helpen. 

Vetverwijdering geschiedt door middel van het onderkoelen van vetcellen. De bekende love handles, buikvet, vet op de armen, dijen en heupen kunnen nu veilig en pijnloos verminderen door het vet te onderkoelen.

Huidversteviging met de CRYO4

Naast vet verwijderen is de CRYO4 zeer effectief gebleken om de huid te verstevigen. De CRYO4 zorgt middels kou voor vaatvernauwing in de huid. Vaatvernauwing zorgt voor de activering en vorming van actine-spanningsvezels, welke vooral prominent aanwezig zijn in fibroblasten.
Deze vezels zijn noodzakelijk voor de vorming en het onderhoud van cellen en de bindweefselmatrix.

Belangrijk gegeven is dat vaatvernauwing kan leiden tot vaatverwijding wanneer weefsel temperaturen onder de 15 ° C worden bereikt. Vaatverwijding bereikt een maximum bij een weefseltemperatuur van 0 ° C. Vaatverwijding zorgt voor een verhoogde bloedcirculatie, wat nieuwe haarvaatjes (de kleinste vaatjes in het lichaam) doet vormen. Deze nieuwe
haarvaatjes stimuleren bindweefselcellen, voornamelijk de fibroblasten. Dit leidt tot een verhoging van collageen- en elastine-synthese. Deze zijn verantwoordelijk voor de algemene huidkwaliteit en elasticiteit. De kou heeft dus een tweeledige functie. In eerste instantie verbetert het de bindweefselmatrix. Ten tweede werkt kou door op fibroblasten, welke nieuw collageen en elastine aanmaken. Dit draagt bij aan een stevigere en elastischere huid.

Leasen i.p.v. kopen?

Heb je vragen over een van onze producten of wilt je graag meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Heb je vragen over een van onze producten of wil je graag meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Brochure aanvragen

Voer je email hier in om onze brochure te ontvangen