Voordelen van de CRYO4

De grootste behandeloppervlakte in de markt!
Het Cryo apparaat van AviFit beschikt over twee grote pads (XL) en twee kleinere pads (S). Met deze 4 pads is het mogelijk om 2 personen tegelijk te behandelen met een totale oppervlakte van 5x A4! Met de CRYO4 van AviFit kunt u op een groot behandeloppervlak plaatselijke vetophopingen reduceren en contourverbetering realiseren.

DUO behandeling mogelijk

De CRYO4 van AviFit is in staat om twee klanten tegelijk te behandelen door middel van een duo behandeling. De behandeltijd varieert van 30 tot 50 minuten, afhankelijk van de te behandelen zone. Onder andere deze voordelen zorgen ervoor dat het cryolipolyse apparaat uiterst efficiënt en niet arbeidsintensief is.

Temperatuur van -5 °C

Naast vet verwijderen is het Cryo apparaat zeer effectief om de huid te verstevigen. De CRYO4 van AviFit zorgt middels kou voor vaatvernauwing in de huid. Vaatvernauwing zorgt voor de activering en vorming van actine-spanningsvezels, welke vooral prominent aanwezig zijn in fibroblasten.

Belangrijk gegeven is dat vaatvernauwing kan leiden tot vaatverwijding wanneer weefsel temperaturen onder de 15 ° C worden bereikt. Vaatverwijding bereikt een maximum bij een weefseltemperatuur van 0 ° C. Vaatverwijding zorgt voor een verhoogde bloedcirculatie, wat nieuwe haarvaatjes (de kleinste vaatjes in het lichaam) doet vormen. Deze nieuwe haarvaatjes stimuleren bindweefselcellen. Dit leidt tot een verhoging van collageen- en elastine-synthese. Deze zijn verantwoordelijk voor de algemene huidkwaliteit en elasticiteit. De kou van de CRYO 4 heeft dus een tweeledige functie. In eerste instantie verbetert het de bindweefselmatrix. Ten tweede werkt kou door op fibroblasten, welke nieuw collageen en elastine aanmaken. Dit draagt bij aan een stevigere en elastischere huid.

Geen herstelperiode en bijwerkingen

Na een behandeling van het CRYO4 apparaat kunnen normale activiteiten direct weer worden hervat. Er zijn geen nadelige gevolgen en/of bijwerkingen aan de behandeling. Hoe langer het lichaam vasthoudt aan de kou, hoe effectiever de behandeling. Daarom raden wij het af om na een behandeling direct een douche of sauna te gebruiken.

Non-invasief, pijnloos en veilig (medische CE-certificering)

Een behandeling met het Cryo apparaat van AviFit is geheel veilig en pijnloos. Echter voelt het wel koud aan. Daarnaast is de Cryo een non-invasieve behandeling voor het verwijderen van vetcellen. Dit betekent dat men tijdens een behandeling niet door de huid, maar op de huid behandelt.

Cryo Apparaat - Medisch ce certificaat
Tevens heeft de CRYO4 een medische CE-certificering. Daarmee kunnen we aantonen dat ons apparaat voldoet aan de Europese richtlijnen.

Langdurig resultaat

Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen met de CRYO4 nodig waarna het vet definitief verwijderd is. Tussen iedere behandeling is minimaal 4 tot 6 weken nodig om het optimale resultaat te behalen. Daarnaast zijn voldoende lichaamsbeweging en een gezonde voeding aan te raden om het resultaat te behouden. Met de afslankapparatuur van AviFit ligt een langdurig resultaat dus binnen handbereik!

Benieuwd naar het Cryolipolyse Apparaat van AviFit, de CRYO4?

Bekijk de CRYO4 hier

Disclaimer

Afname van een van de producten/diensten van AviFit  garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon.